Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Railways Ascending
Zelimo izbore svake godine! To je jedini put do napretka 😂😂😂
Znaci pao ugovor. Ima ona stara narodna i prije su krali ali su i dali, ovi kradu a nikom ne dadu
spavate li mirno Japanci :)
Ne mojte molim vas survace se ko onaj kod Capljine..
Eto voza pred izbore. Ko još vjeruje u ove priče, pa ta pruga ne može živjeti splitske luke, a nikakvih sporazuma sa Hrvatskom po tom pitanju nema.
@WillyWonka Hrvati se jasno izjasnili da im je Unska pruga potrebna a cak su i dogovorili prijevoz tereta medjutim problem je u nedostatku kontaktne mreze i RS koci napredak.
@rupanaguzici Gdje je sporazum? Jedno je priča i izjašnjavanje, a dokumenti su drugo. Pa još nije riješena ni granica između Hrvatske i BiH na ovom potezu. A to što su se oni izjasnili, mačku o rep. Davno je prevoznički lobi odlučio da ova pruga propadne.
Vozio sam se prije nekoliko dana u Talgu, tacno odusevljen. Veoma ljubazni, na vremenu tacni i za nepovjerovati da zapravo onakvo nesto ima kod nas. Samo naprijed Zeljeznice, polako ali sigurno se vracate..