Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da imamo sposobne političare da iskoriste sve potencijale koje ima ova zemlja, od svih prirodnih bogastava, ne bi nam trebali ni mmf ni eu da šalju pare i ucjenjuju nas sa raznim uslovima. Pa samo koliko smo bogati vodom, al pored toga, mi uvozimo vodu, umjesto da jačamo izvoz. Nesposobnost i interes da se ugradi svaki nepismeni foteljaš, dovelo nas je do ovog stanja.
Opet priča o besplatnom ručku. Postoji staro predavanje o evropskim kolonizatorima i poklonima koje su donosili. Kad su stigli u Japan, tamo su prvo pitali šta traže zauzvrat. Kad su ovi rekli "ništa", Japanci su rekli da nose poklone nazad i idu. Fast-forward par vijekova kasnije i pokazalo se da je samo Japan ostao nepokoren i da je modernizacijom obrazovanja i tehnologije po uzoru na tadašnju Evropu i Ameriku iste i pretekao pa je od siromašne zemlje izrastao u globalnu silu.
Džaba kad srbi vole da je drugima loše makar njima bilo 3 puta gore. Šta imaju od ove politike, već 15 godina se ne pomjeramo s mjesta. Umjesto da gledamo da je svima bolje, jok. Glupanii.
Sve ssi ti u pravu, osim da su samo Srbi takvi. Šta misliš, sa čime se poklapa tih 15 godina pa se Srbi tako ponašaju? Misliš da su Srbi odgovorni isključivo za mržnju i blokade zadnjih 15 godina? Sva sreća da su ovi iz bijelog svijeta shvatili ko je uzrok destruktivnosti i ko najmanje hoće EU. A, bez EU, nema nam spasa!
Da su pametni koliko nisu, iskoristili bi te pare i tražili JOŠ ! Pa to je u prevodu POKLON.
Zeki bi pare proslijedila svojima ako Jovo popravi krvnu sliku BiH.
Trenutno pomašanje je zaostavština SDA i bagre iz PC posebno koja želi stvoriti sliku o BiH kao nemogućoj državi bez obzira što bi PC imala veliku koris od tih Fodova-nepovratna sredstva. Njih ništa ne interesuje osim spoja sa Srbijom. Ni pare im ne trebaju, mislim na vlast.
Željana bona, ti i tvoji UZP-ovci ste svojim dusmanlukom debelo doprinijeli ovoj situaciji. Fuj.
Tvoj shef shuruje sa Dodikom pa ne prosipaj nam shuplju bestijo.
Dajte ga Hercegovini koja zivi na grbači Bosne.
Aj ne seri!
Takoje nemogu živjet od kamenjara hercegovačkog bijednici
Treba ih vojno skrsiti tj zauzeti kljucne tacke i proglasiti gasenje rs
Ne treba nam novac evropske unije za koji ce poslije da nas ucjenjuju! Ne znam zasto tezimo toj evropi koja socijalno i duhovno propada? Treba li se prodati kojekakvim satanistickim ideologijama za novac?!
Aj ti u Pakistan pa tamo pametuj!
U pravu je