Komentari (284)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švarkić, dovljno je reći.
SDA protesti pod parolom zastite Bosnjaka. Fuj, providna gamad.
gledaj zelenih beretki, moze ih jedan omanji jalijas sve zajedno nasamarat hahaha
Švrakiću, mudo...., predji preko Vraca. Privatno udruzenje u službi jednog čovjeka koje je privatizovalo što šta u ovom gradu, izmedju ostalog kafić na Baricama, parking kod Vojne bolnice,....
Dobro izvidjaci, idemo sad vojne formacije izvesti! Zovi Buzimljane da se postroje!
Ajmo HVO, vi ste na redu :)
Ajmo HVO, vi ste na redu :)
Ma de sastaćemo se za koju godinu. Nema potrebe neke parade pravit.
Hahahahaha, nasmijah se na sabahu...
Mene niko nista nije pitao a koliko vidim ni moje kolege borce a ni narod .
Izgleda vakat kubure se fatat.
Evo fataj kožnu kuburu, samo pažljivo puna je
gazija nas posteni preposteni, selam iz Turske
BIH medju pet najgorih po standardu zivota u Evropi, medju pet najgorih u korupciji, medju pet najgorih u platama, mladi odlaze, itd itd…Ali vazni su protesti protiv praznika kome nikom nije bitan…
Ja i moja braca kao djeca demobilisanog borca koji je cijeli rat bio na liniji i dosta nasih bliznjih je izgubilo zivot na ratistu a i nekoliko njih i na surov i brutalan nacin je pogubljeno ne podrzavamo ove samopromocije pojedinaca kojima je rat valjao da se obogate.Oni i njihova djeca svi su na budzetskim jaslama,voze skupa auta,kupili im nove stanove,vikendice. Njihova udruzenja im sluze jedino za licno punjenje sopstvenih dzepova,a ovamo glumepatriote i vjernike.
debili
Opet pitam Svrakica hoce li biti na barikadama ili u Makarskoj:)
9 JANUARA ISPLATA INVALIDNINA SVE SE POKLAPA SVI NA DOBRINJU I CUPRIJU
9 JANUARA ISPLATA INVALIDNINA SVE SE POKLAPA SVI NA DOBRINJU I CUPRIJU
nadam se da će policiji pohapsiti i zelene i četalje... neka se svi fino gone u 3 fine više...
Bagra bi da zakuhava, smeće profitersko.
Da treba nesto uraditi treba,ali Visoki predstavnik. Nije fino maloljetnu djecu stavljati u uniforme pored toga ova uniforma u koju oblacite djecu izgleda isto kombinezon.