Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dolaze do koje dođe komisija MO , odmah predati Amerima... A oni će znati šta dalje sa neposlušnima i onima koji zloupotrebljavaju zakon i ustav.... PS; sve su prilike da Ba-ja neće biti jedini pod sancijama ...
Cuj Osmica! Jel ti ovo sapnuo Izet Mahir matereti? Isto kao sto je Mahir uticao da se pocnu primati oficiri javnim konkursima, a onda Mahir u prvom takvom konkursu ubaci svog sina!
Baci mu topovski udar hahaha
Bio si ministar sto si dozvoljavao,koji su tvoji postupci bili
Alo djeciji vrtic ! kad ce te odrasti?
Na vojni sud i necasni otpust, ne radi se o obicnom vojniku vec 'generalu', nabijem na neku stvar ko njega u generala unaprijedi!!
Tako je treba mu bacit petardu ili nest slicno,kakav general plase ga topovskim udarima ma hajte molim vas
Smeta njima njegova nacionalnost, a nikakvo njegovo djelo.
otvorit narodni fond da skupimo dovoljno para i kupimo dovoljno dronova na koje cemo instalirat vatreno oruzje i tim spravama istjerat stoku s vlasti i svu stoku iz medija koji nam ispiru mozgove. sve zatvorit u tor gdje stoka zapravo i pripada. ukinut entitete i kantone. uvest diktaturu i komunizam. cenzurisat internet. ulozit u obrazovanje i privredu.
...zaista me nerviraju svi ovi koji oko os prave halabuku, kao da je to iole ozbiljna armija. i kao da ne znamo da bi se, u slučaju sukoba, raspala po nac. ključu za sat vremena i okrenula cijevi jedni na druge. zar zaista mislite da smo baš toliki idioti?
... Nek je JNA bila 'narodna', ccc zbog takvih debilnih izvrtanja lezihljebovica poput tebe ta vojska u nije ozbiljna. Sad bi trebalo sve presutjeti kako bi se krmak ivanic i ovaj seljak jelec zastitili? pobogu i za to su bosnjaci muslimani krivi?? Idi prodaji maglu gdje ti prolazi:)))
@buhtla ...to su činjenice. ovdje se, kroz povijest, svaka multinacionalna vojska raspala sa prvim metkom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)