Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krepaće i on prije presude
činjenice 1. šešelj je nacionalista i samim tim i ograničen pa i budala 2. čak i takav je pokazao da je i stručniji i uljuđeniji od onih "stručnjaka" u hagu, npr: - pitanje "vještaku" fizičaru : šta je imaginarni broj, na koje ovaj nije znao odgovoriti - upozorenje svjedoku da izbaci žvaku iz usta dok svjedoči itd 3. da su ga imali za šta osudit, dosad bi ga vjerovatno osudili ( toliko o njima) 4. čovjek je upozoravao da ga truju, ali niko ništa (ovo je i o njima i o nama ) zaključak : velika mana mu je što je četnik, ali za držanje u hagu ... skidam kapu -
PRSN'O K'O PETARDA!
jedan štakor manje, idemo dalje, svijetu je prijeko potrebna totalna deratizacija.
srbski doktori konstatovali cetniku da je bolestan to ko da sipa optuzi radoncica da radi protiv muslimana
Želim brzo ozdravljene i još brže pogoršanje :-)
Da mu Bog da da dugo pozivi....u ispastanju! Smrad!
Sve tece po njegovom planu.
Oni za 11 godina nisu bili u stanju da nadju dokaze i da ga osude, i sda ga ubijaju.Sramota.
Dzavo dosao po svoje.
Eh sad ce Vojo na onaj pravi sud i ne bih mu bio u kozi a nadam se i da ce agonija da bude dugacka i teska.
jok, vako ide: Eh sad ce Vojo na onaj vavi vud i ne bih mu bio u kozi a vadam se i da ce agonija da vude vugacka i teska.
Nakon blamaze koju im je Seselj priredio, haskom sudu je ostalo samo da ga ubiju. Bas kao sto su ubili i Milosevica. Tesko je osuditi nevine ljude na javnom sudjenju, narocito ako su ti ljudi deset puta inteligentniji i sposobniji pravnici od cijelog tuzilastva i svih sudskih vijeca. Vojislav Seselj je sahranio haske "pravnike" i pravo davnih dana. Profesor beogradskog univerziteta i doktor pravnih nauka, odrzao je haskim bekanima besplatno predavanje, pokazao im koliko su nesposobni, ismijao ih pred cijelim svijetom, i sto je najvaznije, sacuvao istinu od lazi i podvala. On je svoj zadatak obavio.
zločinci treba da umru ... ovako ili onako ......
Ko se s Hagom kaci, odozgo se ziv ne vraca...
Jadan seselj, bas mi ga zao sto ce morati da se muci sa tim debelim crijevom i rakom na njemu. Koliko je povezan taj rak na debelom crijevu sa onim crncugom sto ga natego u zatvoru? Al nek ne brine, rekli su ga pustiti kad kaze KIKIRIKI!!!
dok ne krepaju nemoj te donositi presude. tako da na kraju bude da su se Bošnjaci sami ubijali. zalosno