Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FZZO treba reformu, kao i PIO.
Neće biti neke razlike, i onako ništa ne rade
Birali ste Sda bandu...
PDA kukini puleni i SDA živinice linija, nema ovdje na ovom skupu poštene njuške a ni jednog jedinog tuzlaka
@sikiriste gdje vlada SDP? Znaš li ti kako funkcioše BiH? Ovo je sve nivo kantona koji SDA vlada čitavo vrijeme od '91 uz dva kraća prekida. Ti ili si glup ili si SDA trol. Što ga dođe na isto na kraju.
Hovu da nam vlada podjeli budetskim korisnicima jednokratnu pomoc po1080km jer je sve poskupillo cijene su katastrofalne da jedva sastavljamo kraj skrajem molim vladu TK da donese jednokratnu pomoc od1080km do 31.12.2022da nebu bilo ponovo nemira pola ste podijelili jednokratnu pomoc a za budzetske korisnike nema kako vas nije sramota
Zao mi je ovih doktorica i sestara sto su sirile noge za dzabe….. hahahaha
Nek su ovim skretnicarima i pisarima u ambulantama isplatili..i salterusama uhljebljenim u ZZO...
samo ostavke dajte nikakvi protesti. u preduzecu kad je radnik nezadovoljan on da otkaz i trazi novi posao
Sreća da sve nove startup i strane firme počinju da uvode plaćeno privatno zdravstveno, jer ne do Big da ti ovi zatrebaju. Toliko ljudi zbog bezazlenih operacija umire, da se dovoljno ni ne spominje o tome. I slažem se da bi doktorima trebalo dati najveće plate ali pravim stručnjacima kojih je ostalo vrlo malo.
Samo otkaze podjeliti redom.
Herbert Shelton i Ross Horne u svojim knjigama navode primjer kako je za jedan dan, kad su protestovali doktori, broj umrlih pacijenata se prepolovio. Što je dokaz da doktori ubijaju. Herbert Shelton je vjerovao da je medicina pogrešna nauka, i zvao ju je alopatija. Smatrao je da su bolesti lijek, a lijekovi otrovi. Sve što trebate za zdravlje je otkloniti uzrok, u 90% slučajeva nezdrava hrana. Onda nestane alergija, dijabetes, rak, akne, gripa, slab vid...
Birali ste Sdaaaa. Eto vam Mandzic i Vukovic...
Doktori imaju od 2500-5000 plus ostale dodatke a bgm tanko rade drže se državnih jasli a rade po privatnim klinikama
Ionako nista ne rade...
Hahahahaha ybo majku pa ovi strakuju evo 20 godina nista ne rade !!!! Jadan onaj ko se bude morao lijeciti kod ovih kupljenodiplomasa. U Zivinicama medicinska sestra kupila diplomu a prethodno bila kuharica. Veze sa medicinom nema !!!
Raspad sistema
Ne znam sta hoce eno i Bakir je siromasan
Ajde, izbacite aksam sule medicinare... Njihov novac, raspodijelite na ostale.
super, znaci napreduje se, jer dosad nisi mogao dobiti ni hitnu pomoc