Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljeb je socijalni kancer, psihološka dijagnoza rezervisana za homo sapiensa koji je genetski otpad, zna da je genetski otpad i da mu je jedina sposobnost da bude parazit na grbači pametnih i sposobnih ljudi. Apslolutno nemam više poštovanja prema jednoj osobi sa takvim tendencijama i odbijamda gubim vrijeme na nekoga ko je toliko beskoristan. Savjetujem svima da učinie isto, život će vam biti ljepši i ispunjeniji bez maloumnog zujanja troška kiseonika poput uhljeba u blizini.
Odbijajte da plaćate svoje "obaveze" prema administraciji punoj genetskog otpada. Pretplate prema televizijama koje se*u po tradiciji i vojsci koja je odbranila zemlju, uplate zdravstvenog osiguranja prema kolektivu morona koji su pobjegli na godišnje odmore usred pandemije i sada odbijaju da rade svoj posao, naučite djecu da je uhljebe primjereno maltretirati jer su paraziti bez trunke obraza i stida.
Uhljeb je smeće koje glasa na štetu ostalih da bi mogao da duže pomjera papire sa jednog kraja stola na drugi na izmišljenoj poziciji. Doslovno osoba koja želi da vam uništi život radi veće lagodnosti svog beskorisnog postojanja. Vaš život, dobro to svarite u sebi. Ne smijete imati milosti prema nekome ko je spreman da to uradi vama i vašem potomstvu, tretirajte uhljebe kao otpad koji je tu da vam služi, jer to i jeste svrha i posao nekoga na budžetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
onako usput...sta je sa jutrosnjim hapsenjem pet policijskih sluzbenika...od kojih su dva komandira...svi putevi vode ka glavnom narko bosu direktora svih policija s kupljenim diplomama...
Odmah uhapsiti Selimića, Delihasanovića, Sadikovića, Torlaka, Avdovića.. odmah obustaviti štrajk, razmontirati 'sindikat uposlenih u zdravstvu', podijeliti otkaze nemedicinskim kadrovima i angažirati servise za uslužne djelatnosti. Kako te nije stid Dr Selimiću, imate redovne plate, ugrožavate bijedu i fukaru, neće ti premijer doći u DZ nego bijeda.
Poruka ovom sindikalisti - dabogda noge polomio. Ti si stranačka spodoba. Načuli da se sprema penzionisanje starih prdonja koji su se vezali za Fahrinu i Bakirovu stranku. Treba zaposliti mlade ljekare sa biroa. Treba prestati financirati Sebijin KCUS i maknuti sve Fahrine kadrove iz kantonalne bolnice. Dosta je bilo.
hoću da se skinem sa usluge domova zdravlja KS, da za svoje uplaćene doprinose mogu se liječiti u privatnom zdravstvenom sektoru.
Nek oni meni daju tri stoje koje mi uzmu svaki mjesec, pa ću se ja liječiti kod onoga ko hoće da radi.
Stoka svakako nije ništa radila. Rješenje je sve ih zaposliti na godinu, pa ko bude radio, produžavati im ugovore godinu po godinu, do penzije. Moraš ovo na kratkom povodcu držati.
Edo svaka čast kad, sr bori za sve a ne ko doktori ostali, nabili im plate, a ostali nek šute i rintaju, kapitalistička robovlasnička stoka u vladi
Oni ugrožavaju zdravlje ljudi čak i kada rade.
Podrska✊
Trosite nase pare i za njih cete da radite! Ako vam je malo, trazite tamo gdje gradjani imaju primanja 10 000KM pa cete vise i dobiti. Sjediti onako i primati nas novac necete!
Da: u ovom trenutku u Zetri smo morali imati 550.000 doza vakcina, kako bi 66 posto građana Kantona bilo vakcinisano prije četvrtog vala pandemije, koji se očekuje u 11 mjesecu.
ništa oni ne rade neki dan prolazio pored stomatologije ona prazna a jedan sat privatnici se oguliše
E moje herojsko Sarajevo kakvu ti blamazu dozivljavas sa ovom Facebook vladom na celu sa Fortom. Bas tuzno i zalosno.
ovu blamazu j eizazvao izdajnicki, lopovski sda sve se ovo skuplja 25g nakon njihovog zlocina ni japanska vlada pomoci sarajevu ne moze
Treba napraviti veliku cistku u zdravstvenom sistemu. Neka budu dva doktora, al neka se zna da imaju. Ovako hiljade na platnim spiskovima,a nista ne mozes zavrsiti kod njih. Vrijeme je da se zna koga imamo, ko zeli i zna da radi. Pun je klinac onih kojima mantil i glava sluze samo za reklamu.
DA OBAVJESTIM RAJU DA NI KINEZI NECE DOLAZITI U TUZLU :):):):):):) IDEMO JAKO, PROTIV SDA ZLOTVORA I OPORTUNISTA! STOP KRADJI NASIH PAAAARA SA RACUNA ZA EL.EN I ' POTICAJIMA ' SDA FIRMICA, KOJE ZA SVRHU IMAJU BOGACENJE I UNISTAVANJE NASIH RIJEKA, FLORE I FAUNE!STOP! STOP! STOP! Blok 7 koji je smislio SDA vrsuljak se RASPADA! Mic po Mic!
Građani, prijavljujte ih za nerad! Dosta vise zajebavanja, svako malo ne radite iz ovog ili onog razloga. Ako necete da radite, dajte otkaz pa sjedite kuci.