Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puna podrska herojima u bijelom
podrska s tim da bolje rade i ne tjeraju te privatnicima i ne cekas na neki pregled snimak pola godine ...pola doktora je mafija u bijelom
na zalost tako je.......cekas predugo sve.........pa ti dojadi cekanje i odes kod privatnika i platis debelo.........boze samo zdravlje jer nedobog razboliti se u nasoj drzavi..........
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koja je razlika kad ne štrajkuju ?
Onda su, kada je zavrsio štrajk , otisli na pauzu
@OGM ne morate me pitati, odgovor je: Trebala mi je pomoć i nije je bilo !!! Tko god ne vjeruje, neka pokuša nazvati ambulantu Breka. Ne možete doći nenajavljeni, a telefon zvoni cijeli dan bez odgovora, štrajkovali ili ne.
Znači, ostali dio radnog vremena su ipak radili?
Što se mene tiče kao korisnika njihovih usluga sasvim mi je svejedno jer od aprila ove godine čekam na operaciju,a ne mogu da se operišem jer me uporno šaltaju i usmjeravaju na njihove privatne ordinacije. ZAVOD ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA + ZDRAVSTVENE INSTITUCIJE + DOKTORSKA ETIKA = SEPTIČKA JAMA.
Ovdje treba vise doktora a manje admininstracije.
U ratu heroji u bjelom,borci nase blago a sad su podrumasi i profiteriii i "heroji i puni love". E Bosno da te nema trebalo bi te izmislit. Bosno moja poharana.
Koje bacanje prasine u oci ovim ljudima.Ali neka,zbog indolentnosti i nezainteresovanosti,bez ikakvog pokusaja da sami poprave neke stvari i jesu u situaciji kakvoj se nalaze.Sva ta njihova indolentnost se odrazava na los kvalitet zdravstvene usluge.
Odmah uručiti otkaze I zaposliti nove snage sa biroa. Imamo mi dovoljno radne snage da bi nas ovi neposlušnici ucjenjivali svojim nenormalnim prohtjevima.Gospodin Novalić je isuviše blag sa ovim reformama. Mora to bolje I čvršće.
a jesul' štrajkovali oni u mostaru ... ja bih bio najsretniji kad bi oni otišli u doživotni štrajk
Učinak im je isti, bilo da rade bilo da štrajkuju.