Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jarane u kojim si ti tek g*vnima kad nas hvališ...
@Android Knego treba mu neki klub dati da vodi, covjek zna pricu
U prevodu: Prvi put sam upoznao ljude koji su veći lopovi od mene. Ovi ljudi su moja porodica.
@entropist Ovaj komentar zasluzuje da bude na vrhu
@entropist Već se rastalili. Poručili mu iz SDA: Stranka prati Vaš rad Mamiću! Smiješi mu se ministarska pozicija.
vgbu
Ne treba izručiti Mamića Hrvatskoj.Ni oni nama ne izručuju ratne zločince,privredne kriminalce.
Pošto odluka Vrhovnog suda, nje problem, plačeno.
Normalno da će hvalit kad su svi korumprani... a znamo da je Mamić pošten i moralan lik...pfffff. Pa da je bilo ko drugi pohvalio, možda bih se i zamislio, ovako sam siguran da je pravosuđe u BiH zona sumraka.
Na slici sam mislio da je Hamdija Tigar.
Zdravkec, mamu ti kritikujem zbog lošed odgoja.
Pa normalno da BiH kao pravno neuređena zemlja gdje se bezakonje podrazumijeva njegova budućnost :) Još pritom seljačka zemlja puna neobrazovanih naivaca.. raj na zemlji...
ako ti treba smjestaj samo se javi imas sve djabe zna se vrlo dobro koliko vrijedis i sta si uradio
Ovo treba gledati sa aspekta koje su krupne ribe (čak i ratni zločinci), pobjegli od BiH pravosuđa u Hrvatsku. Samo je postalo pitanje dana, kada će hrvatsko pravosuđe doći u sličnu situaciju. Sada možemo odgovoriti reciprotitetom i to moramo iskoristiti, hrpa BH ubica, kriminalaca se šeta Hrvatskom i vrijeme da se vrate na odluženje zasluženih kazni u BiH.
Treba ovog mrzitelja BiH odmah izručiti u voljenu mu domovinu. Sad mu je BiH nada i budućnost, a do juče je rovario protiv nje. Sramota je da mi ovakve skrivamo od pravde.
Fakat, danas ako si kriminalac imas sve i koristis sve prednosti zakona, pravnih finti itd. Ako si obicni smrtnik oderu te ko sansku kozu. Za slicno se onaj iz bajerna javno izvinuo na tv njemcima i jos plus kazna
Prvo vi nama uboicu Vedrana Puljica i onu Sudinicu sto je smugnula pa onda mi vama Mamica !
interesantno je da samo kriminogenosi hvale naše sudstvo što viši to više
Ne sekiraj se Mamicu, BiH je pravna drzava koja nikad nebi donijela odluku protivnu svojim zakonima. Salim se , imas razloga biti zabrinut. :)
nedajse Mama ona prava Bosna je ustebe