Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem te na kitu.....hval ljudima bili ono bošnjaci,hrvati,srbi,ostali ili ini
zasto se mi zovemo bosnjaci a ne bosanci!?
Zato sto onaj koji zivi u Hercegovini ne moze biti Bosanac. Shvacas li sad?
@kakosimi Naravno da ne može, Ali na isti način u Hercegovini ne može biti ni Bošnjak, jer nazivi Bošnjanin, Bošnjak, Bosanac, su sinonimi izvedeni iz imena Bosna, koji imaju isto porijeklo i značenje. Razlika je samo u jezičnoj evoluciji...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nisu Hrvari ubojice
Nisu ali u svakom zitu ima kukolja a ovaj gore je kukolj. Ne praviti istu gresku kao Srbi i tovariti na ledja kolektivnu odgovornost zbog olosa.Ograditi se od zlocinaca i osuditi ih to je isparvan put.
? Ovo je tesko za prezvakati .
Crkni onda
@ambrozije Divna poruka prezivjelima logora i porodicama ubijenih.Mora da se ponosis? Dignite mu i erojski spomenik kad ste tako ponosni na njegova djela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)