Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse o tome raspravljati, nego o raseljenim, izbjeglim, nezaposlenim, zdravstvu, skolstvu, porodiljama, socijalnoj zastiti gradjana, cukama, zagadjenosti zraka, nesigurnosti gradjana, neuredjenim ulicama, neuredjenim fasadama na zgradama, redukciji vode, losem sistemu grijanja, spajanju sarajeva na koridor 5c...Sta se ovo desava sa nama, jesmo li toliko arogantni, bahati, bezobrazni, neodgovorni, nezaisterisirani da "napravimo" sebi bolji i kvalitetnij zivot. Sve neke mahalske teme u parlamentima. a ode dan za danom u nepovrat.
Jebo majku drzava u kurcu da ne moze vise ovi raspravljaju o izvinjenju.Najbolje mu se komplet svi naguzite i hajte.na janjetinu od 3km gradjani placaju ionako bagro nesposobna,lopovska pocrkali dabogda.
Ne znam, i Bečirević i ova ista priča već 20 godina.Ok ne smijemo zaboravit, ali dajte nam posla, dajte nam sigurnost i stabilnost
CIRKUS IZVINJENJA I PREVARA POMIRENJA Ne mogu da svarim tu terminologiju, pa da me sad ubiješ ! Kakvo POMIRENJE, o čemu vi govorite ? Mi se ni sa kim nismo svađali, pa da se sada trebamo miriti ! S kime to treba da se mire majke Srebrenice, Prijedora, Brčkog, Sarajeva... s kime su se to one svađale ? Državu Bosnu i Hercegovinu napala je od nje stoput jača sila – s namjerom da je uništi ! Taj napad u jeziku međunarodnoga prava i politike ima svoje ime i kad god se u taj jezik unose pojmovi koji mu ne pripadaju, nego dolaze iz svijeta dječijih svađa i kafanskih tuča – POMIRENJE, IZVINJENJE, itd. - radi se o velikoj prevari ! Izvinjenje ? Kao da je neko nekome u tramvaju, nehotice, stao na cipelu !? Pa se, je li, uljudno izvinjava. Milion ili dva izbjeglih i prognanih, pa: Izvinite ! Dvjesto, tristo hiljada ubijenih, osakaćenih, silovanih, pa: Izvinite ! To tako ne može. Nama jeste potrebna normalizacija odnosa sa susjednim državama, ali nikako po cijenu poništenja, relativizacije i zabašurivanja istorijske istine !
E tako,ne dozvolite da se decku sudi za nekakav nevidljivi atentat na Vucicevu usnu i da mu se brani govoriti o njegovom nestalom ocu 92 iz vlastite kuce kojemu jos ni koscicu nije nasao do danasnjeg dana da se sahrani!! DOSTA BRE!! Prestanite terorizirati zrtve i zabranjivati da pricaju o svojoj tragediji!!
Pozivam se na dostupne statistike,Recimo i da je broj zrtava uvecan,opet je to cifra mrtvih od koje se normalnom covjeku nesvjesta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
heo vučića. živ sam se nasikirao kad sam čuo da nam se dušanka povrjedila u saobraćajki. Kuku nama, koji jazuk....
Da vidimo ko ce glasati za da se izvine nema izvinjenja dok se on nama ne izvine..!!
CMOK CMOK CMOK 33333x BAKE I VUČKO! Hehehehehehehehehe
ovo ce biti par godine
Hoće li Bake uzeti Vučkovo prezime, ili će zadržati svoje ? :P :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oj Vučko ti nama izvini Ne bi mi to, mi smo stvarno fini :(
To Luno :D
sta je sa odgovornoscu direktora direkcije Vilic Mirsada kada vec sam nece da dadne ostavku na to mjesto. Evidentan je javasluk u vezi sa organizacijom sigurnosti u memorijalnom centru za koju je nwposredno odgovoran nesposobni Vilic.