Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ee ovako mene citava familija zeza: Jel tako da ti peres babe? Guzoper?? Od toga sam napravio kucu, vozim auto od 30.000€, obisao cijelu Evropu, radim 12-14 dana u mjesecu i nikada se nebi mjenjao... Negativni komentari, 1, 2, 3... Cekam vas ❤️😎
Čestitam i tebi i sličnim tebi koji ste napustili državu. Primaš platu 5x veću nego tvoji zemljaci za isti posao, 3x veću nego Kinezi za isti posao, 8x veću nego Indijci za isti posao. Vi ste posebni, zaslužujete da imate 50x više nego 90% ili 7,5 milijardi ljudi ove planete koji ne žive u USA,Njemačkoj, Švedskoj i još tih par bogatih država.
I sve racunas u euru ili ojru jelde, najobicnija recenica ti pocinje...kupio sam jutros hljeb to je bilo 1 ojro...presao sam ulicu to nije kostalo nista ojra, imam ove neke pantole to je bilo 15 ojra..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Broj obdaništa treba biti kao i broj staračkih domova.Nažalost idemo ka ukidanju porodice a jačanju domova.Mi djecu u obdanište a oni nas u staračke domove....
Lazete za nedostatak radne snage. Hebale vas vise studije i projekti i makete i 3D prezentacije. Sve bi neko drugi trebao da uradi, a samo nek kapa s budzeta za ovakve ublehe.
Direktor starackog doma u Zenici je trenutno stranacki podoban i ne mice s pozicije bez obzira na afere i pokrenute postupke protiv njega. Mog prijatelja zvali da radi u tomu za 600 maraka. Fali radne snage kazete?