Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zivis u opcini Novi grad mogla bi gradit gdje pozelis a legalizaciju uradit pred kraj zivota...sve po SDA zakonu.
A pogledaj izloga s lijeve strane! Eto šta uradimo s centrom grada kad nam se da prilika da budemo privatnici.
Sta je sad, jos jedan parking u planu?
Šuplje ko đevđir
Smijesno, citam dolje komentare tipa "pisaj po sirotinji". Malo se uputite prije nego sto napisete ovakvu glupost. Gospodja Mirsada ima veliki broj nekretnina u gradu i oko svakog se vodi neki spor. Slucajnost ? Mirsada poznata po tome da ovako gradi ilegalno pa masno naplacuje kirije svojim podstanarima.
ma ja, porusite sve to i napravite trzni centar Robot, ili Merkator, fale nam trzni centri....... :(
Nelegalno izgrađeno , cak i sudom potvrđeno cemu ovoliko protivljenje naravno da treba rusiti , ovo je zadnji pokusaj Mulićkih i Mirsade Tajson putem medija da prikazu drugačiju sliku sebe i ako je Mirsada Tajson godinama izadavala objekat i to po masnoj cijeni tim postanarima a objekat uopšte nije bio njen , Toliko!
@gooUser1562585351
Naslov vam je originalan.sporna kuca.jos davne 1999 doneseno rijesenje o rusenju Muliceve kuce koju je bespravno podigao za jos jedan nivo.Naravno rijesenje nije dozivjelo izvrsenje jer je doticni omiljeni krojac SDA elite.Dolaskom Hadzibajrica pocinje pravna bitka jer je on nacelnik kojeg ne interesuje stranacka pripadnost vec zakon i red
@gooUser1562580008 samo ti piši, načelničiću kojo je promjenio 5 stranaka itekako znači stranačka pripadnost. Znam da moraš ovako pisati zbog načelničića i posla. Tal, tal, talica...
Našao sam se u restoranu kod tih "podstanara" kada je dotična Mirsada, inače intelektualka, u jednom navratu krenula čak i fizički da napadne vlasnika. Nisam znao da se takav način ponašanja, govora i svega ostalog, pripisuje intelektualcima. Od proklinjanja, psovanja do prijetnja koje su upućene vlasniku, a koji nema veze sa činjenicom da su ti ljudi uzimali i bespravno gradili. Zašto ne prilože materijalne dokaze kad već idu u medije i daju ovakve sramotne izjave.
@Allysaedwars1719
samo rusi bespravno ne samo u carsiji nego i u cijelom gradu
Samo tudi bedpravno ne samo u carsiji nego i u cijelom gradu
Culi ste samo jednu stranu price. Opcina je samo sprijecila sirenje primitivizma i urbano nedopustivih, nakaradnih gradjevina u srcu Bascarsije. Predugo su i dopustili da nam turisti gledaju ovakav uzas.
Haha interverisala policija a ne smiju budnji intervenisat kakva je to policija.
E moj Alija za sta se mi borismo, tvoj seks sa hanumom je cijelu federaciju kostao do kraja nasih zivota.
Ovaj Hadzibajric je u mnogome slican Causevskom. Pojedincima rusi, drugima daje opstinsku zemlju i stanove, poslovne prostore...ne znam samo po kojim kriterijima .... Sve sto je nelegalno, treba srusiti..tu mislim i na uposlenike opstine Stari Grad koji su na opstinskoj zemlji kuce napravili u samoj jezgri grada
A KADA TAJKUNI I KRIMINALCI PRAVE ZGRADE I NE ZAVRŠE NA VRIJEME ILI UOPŠTE NE ZAVRŠE RADOVE, KO NJIH KAŽNJAVA PENALIMA I KO NJIMA RUŠI ZAPOČETO I NEDOVRŠENO?
Kad se pogleda,ovako na prvu,izgleda kao da je rijec o Novom Pazaru,sta seljacine i balije uradise nam od Bascarsije !