Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzlaci se ne predaju. Ipak je neradni dan.
Tuzlaci su i prosli put POKRENULI proteste!
Ovaj koji je dao minus je glup k'o kHita. Ko je pokrenuo? Da nisu Sarajlije (moje)?
Narode podrzite borce da ostvare svoja prava.Pokazite malo solidarnosti!
U nekom pravednom drustvu to bi vec bilo ostvareno, ali ovdje ti isti imaju jednako pravo glasa kao ostali...bas da ce jednim potezom pera uzet si 300.000 glasova, koje su sanse za to?
Sta se sad hoce reci i prvi i drugi S rat a i ovaj rat je prvo planuo u Sarajevu sta drugovi hoce reci 3x su kuce gorile i nicale iz pepela sranje u svemu nadjete da se raspravljate
Nemaju drugi nacin.Jasno
Uvijek Tuzlaci najebu :)
Čampara je rekao da Vlada FBiH ne može pristati na pritiske. Valjda se boje da ne popuste. Nakon 30 godina. pa ja. pa ja.
Na sva zvona kažu da su političari u saradnji sa MUP-ovcima deblokirali sve saobraćajnice i ugušili proteste, sem ovog, ovog koji tinja, koji se ponovo može razbuktati katastrofalnim posljedicama. Njih sad gledaju suborci koji su se povukli, a i oni koji nisu učestvovali u protestima, te prate razvoj situacije, slušaju laži, hvaljenja i obećanja političara, mislim da ovoj situaciji nije još kraj ...
podrska borcima. i bukvarevicu cjeli dan te ljudi zovu da dodjes
Ovi protesti su na jako loš način organizovani, nema potrebe za blokadom ceste jer direktno ugrožavaju ostale građane. Blokirajte zgradu vlade, stranačke centre, Bakiru pred kućom na Poljinama. Jednostavno fali lidera , ali ništa atipično za balkanske vladare jer ih nikad nije bilo.
Nažalost dopustili su da ih iskoriste, mnogi alkoholičari i kriminalci su viđeni ovdje
Kakvi lideri? Ne smije niko da rizikuje. Vidio si da je Zildzic prisutan u Sickom Brodu? Da nije dosao pruziti podrsku?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je on rekao? Ništa ama baš ništa. Šta je on uradio? Ništa ama baš ništa, On je idejni tvorac i nosilac kastinske politike koju podržavaju i održavaju i multipliciraju na minderima i u halkama, osmišljavaju u ''tabačkom mesdžidu''. On je čovjek koji unosi smutnju među Bošnjake, sukobe u Bošnjački narod. Čovjek bez ideje i vizije kojega ne zaslužuje Bosna ( BiH ) a niti Bošnjaci, drugi narodi odnosno ukupno građani.
Sad sam gledao konferenciju.Bošnjaci, svi narodi i građani BiH ne zaslužuje ovakvog predsjednika vlade, ovakve ministre .. ''gatački minderaški halkarski klan'' petljanaca, smutljivaca, KGB-ovskih/KOS-ovskih učenik. A ON je idejni tvorac i nosilac kastinske politike koju podržavaju i održavaju i multipliciraju na minderima i u halkama, osmišljavaju u ''tabačkom mesdžidu''. On je čovjek koji unosi smutnju među Bošnjake, sukobe u Bošnjački narod.