Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba ukidati RS sami ce se ukinuti - to se zove K A R M A
to njima svemoguca zeljka produzava zivot
Djikani su u devedesetim sami sebe osudili na nestanak, toliko.
Yebite se Srbi...šta vam je!
Slabo se Bosanskim Pravoslavcima Ćuna diže,možda ga više vole primat.
Od Dobrog zivota Bioloski Izumiru!
Zato ih snsd i mile pljackaju do mile volje, gledam snimak kako su ljudi u Svici otkrili filtivnu tvrtku koja kupuje resurse u manjem entitetu i kako vlast stoji iza toga .. nadam se da ce Tuziteljstvo da reagira na kriminal i korupciju u BIH .. valjda i onaj smrad medjed uspavani inzko pocne da radi ili ga protjerati iz BIH .. narod se pati i bjezi od siledjija na vlasti ..
jos malo i nece biti genocidasa u bh
Davno sam ja rekao da oni ne mogu prezivjeti bez turaka, rano ih uhvati mekokitis.
U RS-u vrijeme brze ide ...
Sto Tarabici jednom davno rekose ......svi srbi ce moci pod jednu sljivu stat ....soon ..
Zahvalite se samo SNSD - u i Laktaskom vepru kojisvojom separatisticko - hostaplersko - kriminalnom politikom odbija ioelenormalnog potencijalnog investitora koji bi svojim ulaganjima otvorili firme i radna mjesta sa iole dostojnim naknadama.U tome mu dosta pomazu u drugom dijelu BIH hostapler Covic i politicki blecak Bakir.
Allahova kazna će ih stići. Osim pada nataliteta tu su i pojačani slučajevi suicida, siromaštva, razne vrste bolesti.
Genicudaši,hajde što ste sebi zla nanijeli,aku što i drugim građanima BiH to uradiste.Stiže vas kazna koju ste zaslužili.Kako mi spavate.Smrt fašizmu,sloboda građanima.
Vidite li da je onaj željko cvijanović govorio istinu kad je govorio da je đikanima produžio život za otprilike 4 godine.
e pa trazili su da im se produze zivoti i to im je Qurava-trandza ispunila i eto vam ga.