Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota sto im se ovo dozvoljava, tuguju za agresorima
Vec godinama dolazi samo mati od onog vojnika sto je sluzio jna i zahvaljujuci rezervistima pogino...oni su ga gurnuli znam to...oostalih 5 cetalje ne vrijedi ni pominjati...pocnite kliksivci konacno pisati istinu...
Baš je ofucano Sarajevo.
Blago onim narodima koji ne moraju da zive sa Srbima ili pored Srba. Nazalost, Bosnjaci nisu te srece.
ma kao i vi za srebr...da uvelicamo
MEREL SE IKAKO OSTAT BREZ OTOG SOBRAĆAJA U RAJVOSA...?!?! SVI NA BICIKLA I JOVNI PREVOZ!!! DOSTA OTOG SMOGA HAOSA I NADRKOVONJA AUSPUHOVIMA!!!
Tugo moja ruzne nam sudbine sta smo Bogu skrivili da ovo sve moramo trpjeti?Ovo je vise nego bezobrazluk. Sta su u stanju izmisliti i slagati to ljudski um ne moze svariti.Nazalost u dva svijetska rata su bili na strani pobjednika i pisali istoriju.Neka sada normalne osobe ocjene istinitost te istorije.
Kukanjac je, neka se provjeri na svom interviju izjavio da je u Dobrovoljaćkoj u onakvom haosu poginulo šest lica, četiri oficira JNA, jedan vojnik i jedan civil, a tolika prenapuhavanja o silnim ubijenim, su obićne laži.
a jesmo vas nagrdili srbocetnicki zlikovci!!!u patikama i duksericama!!!!
tako je... ipak je svaki bosnjo potencijalni terorista...
Ovoga puta su pravoslavci donijeli šarena jaja da se tucaju sa alijinim bošnjacima.