Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SDA nema insana da nije za hapsenje!
SRETNA PRIJAVA NA BIRO RADA OD OKTOBRA 2018 SVIM SDA UHLJEBIMA, ROĐACIMA I PUSHIQRCIMA SA PAROLOM SJETI SE KAKO JE LIJEPO POSLJE 16:00 A PETKOM POSLJE DŽUME KUĆI hahahahahahahahahahahaha
Bilo je krajnje vrijeme da se uhapsi ovog SDA bandita Tarika Arapčića.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kukić uzvraća udarac SDA preko svoje PDA pa je moguće da se sada SDA nakači nekome njegovom. Biće ovo sada pozornica na kojoj se igra tragikomedija.
ovi u sda samo znaju za kriminal!
Mnogi visoko pozicionirani likovi bi trebali u zatvor! Dok pozaposljavaju rodjake blize i dalje, ljubavnice, i sve oni koji im daju DOBROG KESA , dobro obican svijet ima koru hljeba! sram neka ih bude! Ima BOGA za svakoga , vratice im se akobogda !
Ovaj članak treba skinuti jer dr.Arapčić nije uhapšen i ima demantij svega i objašnjeno je sve, jedino ako ovaj članak godi nekim ljudima da iskažu svoje antivlast pojmanje života (takvim nije bitno ko je na vlasti oni su protiv).
SVE NAMJESTENO OD STRANE SDP - PDA - SBB
U svakoj opcini gdje je SDA na vlasti treba onda hapsiti jer svi su zaposljavali nelegalno svoje uhljube
Jesu li uhapsili i onog iz komunalnog i on je za Zenice ?
Čuj SDA? Baš sam iznenađen! :)))
fake news lazu cojk kod kuce pije kahvu
jadno je sto smo navikli na ovakve stvari i postale su nam normalne u drustvu, a sve dok se SDA ne iskorijeni tako ce nam bit
ma nista novo od njih
ma nista novo od njoh
Iz dana u dan se dokazuje da je SDA kriminalna organizacija...dosad iz tog brloga nije niti jedan posten insan se pojavio sve varalica do varalice lopov do lopova
Pa dokle vise sa lopovlukom?!
Da nije smijesno mislio bih da sam poludio. Trgovina uticajem je osnova za hapsenje jajara,nepodobnih,zaigranih i zaboravljenih clanova stranaka,reketasenje i sve drugo sem sprovodjenje postenja i pravde. Uglavnom se slucajevi sasjecaju u pokusaju. Sada mi objasnite KAKO NAZVATI I OSUDITI FAMILIJE KOJE SU ZAPOSLENE (trgovina uticajem dokaziva milion posto). Nijedan od uticajnih politicara ne bi bio na slobodi.
SDA mafiju ,skupa sa predsjednikom,u kompletu smjestiti u kazamate.Po mogućnosti pridružiti im i ove ovce koje ih drže na vlasti.