Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas njega zanima sto ti postis, ne zanima nikoga seljanko...Ali eto nek si rekla...
Mora da je taj promjenio 10 stranki
Bibija Kerla na aparatima, dajte im pauzu krepat ce od gladi.
Čuj posti... Post nije samo gladovanje, ima tu mnogo više. Mumini poste, znači: pristojno odjevena, glava pokrivena, klanjanje, čuvanje ružnog govora, i još mnogo stvari... pitanje je da li uopće i gladuješ?
lako je psovat ženu dok je gladna,
3 za, 1 protiv i 16 suzdržanih. Nije ofirno, nije. Pa ko se ne bi razljutio.
Providna priča. Ona posti, niko živ ne posti samo ona. Odakle potreba da to ističe? Ferid Pleh njen prijatelj, može joj dedo biti. Edita primiri, ostavi se medija, uradi nešto korisno, osim što se povlačiš po medijima non stop.
Primil se tebi mlada za ramazana? Znaš li dje si, ko si? Važniji ti post neg ono za šta bi trebala da se boriš. Smrt za SDA smrt za svo sakriveno oružje,smrt svima koji žele rat i osvetu.
Nekome su obećali 100% mjesto direktora. Ovaj ne odgovara vjerovatno novoj Vladi.
Pa ovo je ona DF-ovka što je kritikovala SDA i prozivala onu bivšu predsjedavajuću ovog Gorazdanskog kantona, a sada zajedno možda i ručaju, kafu p8iu, idu na iftar kod Bakira.
U kojoj stranci je taj Pavijan sto je napao?
Demokracija na naš način
Citam da i onaj bogotac u UEFA-i Ceferin svrsava po Srbadiji, tobejarabi.
Ne trazi da da ostavku jer se to nece desiti. Trazi par jarana da mu objasne kako se sa zenama postupa I kad se ne slazete s njima. Degenek lijeci bahatost I bezobrazluk. Kaze moj dedo “degenek je iz dzeneta izas’o”.
Mazdrmani, seoski đilkoši i siledžije hahahaha kad zenu naljutitte