Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja Samo su vam plate sigurne Ustavom rjeseno Uzas od zemlje
Debeli, sretni, nasmijani... pa izgleda da nama nije tako loše. Neki na rubu siromaštva, drugi puni k'o brod, u prosjeku - dobro!
Kad već nije uradio ono što treba, ovim putem molim Predsjedavajućeg vijeća ministara da nas obavijesti ZBOG ČEGA MINISTAR FINANSIJA I TREZORA NIJE PRISUSTVOVAO SJEDNICI? Također ga molim da nas obavijesti KOJE SU SANKCIJE ZA NEDOLAZAK NA SJEDNICU?
Sad će to nas Željko sve kao predstavnik Hrvata riješiti. Gdje treba potpisati...? :-)
Bevandica se nekada hvalio , da je kao mlađahni momčić razrednicu udario dnevnikom po glavi...Sudeči po njegovom cijelokupnom delanju , njega je neko mnogo težim predmetom zveknuo po tintari... PS ; šta bi od one afere u kojoj je za nepune dvije godine " potrošio" 16 kompleta vrhunskih guma Dunlop , naravno na račun države koju jako , jako voli...?
A ima li taj čovićev smrad opravdanje sto nije dosao?Kako to oni mogu olako, i nikome nista , plata ide, dobra, redovna!
Libanonska vojska ruši zidane kućice u izbjegličkim logorima, jer ne žele da se nastane. Neki su pobjegli od rata, neki jer su se digli protiv Asada. za one koji su se dili protiv asada kažu da su islamistički nabrijani. I sad se nalaze na tuđoj zemlji. Ni muslimani u Libanonu nisu tako naklonjeni izbjeglicama muslimanima. A kod nas su samo 10000 i već bi SDA slala vojsku na granicu
Mora da mu se glavusa zaglavila negdje u draci.....
pa bez tog ublehasa penzionera se moze vrti se tu toliko godina da ce umrijeti na funkciji
Koji komentari....kad su pisali da ce izglasati privremeno financiranje zugali "niste nerade Ali ce sebi izglasati plate" Sad kad se HDZ usprotivi tome opet nevalja
Bevanda kao Dodikov cukica, nije se pojavo na sjednica, djubre bio i ostao, ovaj HDZ vise nije ni potreban ima Dodik da za njih misli i odlucuje , saka jada..
Šta je u pitanju,jeli vrućina ili .....?
ovo bi trebalo poceti kaznjavati prvo finansijski pa onda skidanjem sa funkcija
ko nece da prisustvuje sjednicama i da radi svoj poso, iste sekunde treba biti smjenjen sa pozicije....
Znaci nema vise plata ni drzavnim uhljebima... e svasta