Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osumnjičeni Dodik Milorad je nedostupan organima gonjenja i nalazi se na putu za Sibir.
Nestaće kao i genocidna tvorevina eres, povratak Ustava Republike Bosne i Hercegovine se bliži 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Nastrada ova a Dodik de izvukao
Oleg Čavka rukovodi istragom. Dosad je odbio hapšenje Denisa Šulića. Mislim da je ovdje u pitanju mazanje očiju javnosti, ali nadam se da griješim.
Federalni Predsjednik Vlade se razvlaci mjesecima po sudovima ko pantina pita i zaboravicete zasto mu se sudi, ali je bitno pisati o Dodiku i Milovanovicu sest puta dnevno. Srpska opozicija pljunula pa polizala, i piskili bi i kakili bi.
Zeljko Cvijanovic
🤣🤣🤣ajde dodjite koga uhpsite ako smijete
Hapsi bagru
smijesan je ko god misli da ce ijedan od nasih ploiticara ikako zavrsiti u zatvoru.. mogu ove neke sitne ribice, koje ce biti mozda zrtvovane ali neka promjena... tako da generale bosanski, samo se tastature uhvati i jasi :)
Hapsi i zatvaraj
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
Dodik ce u vilu na Dedinju, ili u stanove po Rusiji, a Zeljko ce u prdekanu.
Brztrz hajde ti ponovo pročitaj obrati pažnju na članove I 1, I 7. i III 1 stav d (direktno ste udarili na Ustav BiH) i čitav vrijeme se govori da Parlamentarna skupština BiH može da uz dogovor prenosi ovlaštenja s entiteta i na entitet (PS BiH ne NS RS).
Kotrljajuće kamenje je krenulo? Brzo će i žurka!
e sada da vidimo Tužilastvo
Samo su svemir i glupost , primitivizam i neobrazovanost plemena iz BiH beskonačni . Treba ih sve istjerati iz BiH ( ionako niko od njih nije autohtoni narod na ovim prostorima ) , potrpati na brodove neka plutaju po okeanima. Fuj kakvi debili .
Zeljko, u Zenici te cekaju goleme belegije
Komšiću haha
Ništa od toga
hapsi sve....