Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj padoše zbog 70KM... Zar vam toliko obraz vrijedi???
samo deri
Pa napisi da je dr Barakovic iz SDA i sa liste SDA!!! I ovo se desilo iz 2019 tako da ti je spin katastrofa
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahahaha ovo je zaista nevjerovatno! Je li ovo neki vic samo umjesto Fata bude Eldina? U BiH se krade na milione svakodnevno, u svim dijelovima drzave i na sve moguce nacine. Ali nije sala kad neko mazne 694 marke, 70 maraka i 390 maraa. To je za zatvora.hahahaaaa Ne znam je li sudiju bilo sramota dok je citao osudjenima presudu. Da li je uspio procitati a da ne prasne sam u smijeh...e jada i drzave!!!!
Za svaku marku treba da se odgovara bilo to 70KM ili 700 hiljada. Pozdrav!
Koliko fali nula na ove objavljene iznose?
odron od ljudi, šljam
Samo Sebiju postavit da red uspostavi
Sto se dr i medicinara tice, koliko su krivi oni sto uzimaju toliko su krivi i ljudi sto daju. Prvo nikad ni jednom doktoru niti sestri nisam dala novac niti poklon i nikad zbog toga nisam imala neki losiji tretman. Moja prijateljica je isla kod jedne dr i svaki put nosila poklon jer eto ova to voli i nece je primiti bez toga i ostale nebuloze. Vise puta sam bila kod iste dr i nikad joj nista nisam dala. Imala sam odlican tretman, cak me i poslije posla zvala da provjeri da li je sve uredu.
Vidi se da nisu iz SDA. Iznosi jadni, i jos ih optuzili u roku 3 godine.
Ja ciganije ,bijednici.
Tako je kad se Sebiji zamjeriš.
Toliko od sudije koji je procitao presudu. Da li je stid tog sudiju za izrecenu kaznu pitam se? E to je pravi obraz naseg koruptivnog pravosudnog sistema, , a na sirotinji se kola lome. Pojedine sudije sudinice, dabogda bolavali nigdgdje lijeka nenasli umirali u najstrasnijim mukam od raka. Dabogda imali pa nemali u zivotu.
E sada je dosta! A šta je sa Fadilom i njegovom bandom iz KCUS, Maline i Vlade FBiH? Naravno i sa Draganom Č. čiji su papiri iz tužiteljstva nestali na vollšeban način Da se ne nabrajaju gomile SDAovaca, UZPovaca, SNSDovaca. Oni,ovi, su pročerdali preko stotinu milijardi KM i sada oni sude nekome? HEEEJJJJ?
uzeo 70 KM ? osuđen? jel ovo neko zaebaje ?
Svega mi treba im dati po 100 maraka i onda ih prijaviti, navikli smo mi njih na nepoštenje...
Toliko ih ima postenih, kad bi se posteno istrazilo
U nas u Tuzli braco nebi ko imo radit!
Ovi su najopasniji a ovi što pokradoše državu pojela maca
Mi imamo toliko lopova u drzavi da bi ih mogli komotno strpat sve u par kantona gledajuci kvadraturu,mozda bi im cak bilo i tijesno.