Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta to tangira Covica koji je sve ovo zakuhao, bitno je neka njegova vila u mostaru nije potopljena, a sta je sa posavinom i ostalim podrucjima to je za njega nebitna stvar
covic izgleda nema pojma sta je napravio ovim opstrukcijama, a nazalost sada ce svi ispastati a posebno ovi ljudi koji su pogodjeni poplavama
Hvala ti Zlatko Lagumdzija od kako si ti ministar vasnjkih poslova probili smo rektor crnih lista...svako malo nas na neku novu stavljaju. Mislio sam nekada da si ti kompentetan covjek, ali izgleda pored toga sto si kriminalac i bandit itekako si nekompentetan!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hvala ti Covicu sto opet zbog tebe pokazujemo svijetu koliko smo primitivni i glupi i kako ne zasluzujemo nikakvu paznju... Ali mi smo krivi sto vec odavno nismo rekli dosta nacionalistickoj bagri...
Ovo nas uopste ne treba iznenadjivati, Covic sa svojim partnerima ne moze raditi za dobro drzave, on samo moze raditi za vlastito dobro... Tako i ovdje, zbog nekih svojih sitnih interesa drzavu je smjetio na crnu listu...
hvala vama što smo dokazali svijetu da je 17/3=5!
BiH ne moze dublje cak je crnja nego crna lista, a sve zahvaljujuci politicarima koji upravljaju drzavom, u stvari oni ne upravljaju oni je unistavaju. Tako mi se gade svi majko moja, kud njih poplava ne odnese, bilo bi nam bolje.
Zaista sebe smatram veoma tolerantnom i razumnom osobom i posebno strpljivom koja nikome ne zeli zlo.Ali sto se definitivno tice nase haman kompletne politicke "elite"od mene vam zelim,da vam pozari spale sve steceno,da vam vode odnesu sve pokradeno i da vas stignu sve bolesti znane i neznane,Bagro nepostena,neradna,nezasita.
COVIC RUSI BIH, PREMA TOME, NE BI TREBAO VISE NIKAD NACI KOALICIONOG PARTNERA U SARAJEVU.
Zbog "crne liste" će kasniti i inostrana pomoć poplavljenim područjima -------------------------------------------------------- A TO KAO COVICA BRIGA? NIJE ZAPADNI ZAKACILO, COVICA RINAKA LIBO.
politicari hvala vam puno
Ja jakog izgovora, mogliste nešto drugo slagati, ma daj koje liste pa BiH je imala embargo pa ta ista evropa doturila oružije kao i US pa niste pričali da je zbog tog embarga nije dotureno oružije nego sada izmišljate nešto što nema veze sa stvarnoću ona prava istina je ta da EU neželi da dadne pomoć BiH građanima radi korumpirane Vlasti i Sustva pa nadole i nagore kako god ga okrenš narod je taj koji ispašta nečije gluposti.
iz naroda se biraju. narod ih bira. nisu došli s marsa. isti su ko i narod.
Gov.. o d Čovića je Dodikov pijun,kad se tobože Dodik udostojio i dao signal da se zakon usvoji,Čović opsruira,i evo nas na crnoj listi, a Čovića ako ima imalo igdje pravde treba na sud za terorizam protiv sopstvene države i naroda-.
jel ovo znaci da nani necu moci western union poslati?
odcjepljenje rs = RAT !!! 3. entitet = RAT !!!
Rat = Kataklizma Mosnjaka i put ka Anadoliji
Hrvati ionako imaju otvorene bankovne račune preko granice, tako da njih ove sankcije neće puno pogoditi :)
ŠAH-MAT
I inda onaj *%** Vjekoslav Bevanda na televiziji ima obraza da izjavljuje: Da ako su MOZDA politicari ucinili greske, nije u redu da se pomoc uskracuje.
Ti izgleda čitaš veselu svesku.Tu izjavu je dao Nebojša Radmanovič na pres konferenciji za novinare prije pet dana.Tu su bili i Komšič i Bakir.
Primi primajer: Potpuno nebitno ko je dao izjavu. Dao ju je jedan od BiH politicara iz vrha u prisustvu druga dva. Kud ces vecu kariku od ove trojice.
ponekad mi zao sto je stao rat
Covica treba protjerati iz Bosne i Hercegovine i oduzeti mu drzavljanstvo ove lijepe zemlje.Ko ovu zemlju ne smatra svojom i ne zeli navijati za zmajeve u Brazilu moze isto tako lijevo ili desno od BIH,kud mu volja.
da vas ebo SDA HDZ I SNSD!!! niste drugo ni zasluzili vec ovo mozda cak i gore! sjedite i kukate i omalovazavate ljude koji su trazili smjenu vlasti koja ocito ne radi za dobrobit naroda!! al neka, doci ce valjda iz guzice u glavu pa cemo ako bog da gledati nacionaliste i vlast povjesane na trgovima kao upozorenje drugim buducim predstavnicima naroda sta ima je ciniti a sta ne!! jos jednom! hvala vam na ovome ne usvajanju tog zakona!! narod je stado ovaca i nista vise!