Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakire, ti si slijedeći, neminovan Vam je pad. Zajedno ste letjeli, zajedno ćete na tlo.
BiH se kao drzava raspada. Puca po savovima. Srbi sve blokiraju, bravo braco, trebaju i nasi predstavnici Hrvati pridruziti se blokadi i bojkotu.
I od mene mahanje iz Njemacke-sta je sto ne ratujete pizda vam materina,gdje je Sejdo zlotni ljiljan-u srijedu se spaja most zbog kojeg je opstruiro,sjebo je BiH ko niko do sada
sta cini javno mijenje prosjecnog bosanca jedan KLIX 😭boze pomozi drzava koja ima karcinom je Bosna i Hercegovina♥️utuvite sebi u glavu ko deugom jamu kopa sam u nju upada a znamo ko je to danas
uigrana ekipa
imamo i mi svog Dodika,,,
Ko im da platu, jeobi pio na slamku .
Dolazice oni iz genocidne prije na dva sata samo da Smidt dodje
Ova drzava se raspada po svim šavovima....
Tako je trebaš pakovati kofere
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ – Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO-a, ”The European„ 10. jun 1993.
nemojte im zaboraviti platu dati,odvojeni zivot,topli obrok,gorivo,rad u komisijama itd..
A dnevnice sta sa njima žene vam ebem
Heheheheeh iz krize u krizu,samo tako kociiiii nema u EU kakav da mi Lidl dodje pa da moram zatvorit Bingo.
Bit će ti otkazana i sjednica Vijeća ministara sad u četvrtak.
Koliko ste glupi, pa blokiranjem samo se šteti narodu idioti
i da nije otkazano ne bi se nista promijenilo
Kada buranija umisli da je lubenica
Svaka cast momcima, dobro uigrana ekipa. Levate nas sa sve tri strane.