Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u sa ima 200 srpkinja i 400000 muslimanki i od tih 200 jedna zbodena nozem a jedna zapaljena benzinom, koja slucajnost
@dejan od*ebi...dosta gluposti
Srpkinja opet??Slucajnost??tesko bogami...
Ratki od sveg srca želim brzo ozdravljenje. Onaj kreten što zapali živu ženu je na slobodi, i usput je napao par žena. Živi na Vracima Teočačka ili Novopazarska ulica nisam siguran.
izbodena zbog 20KM..eto zbog cega je izbodena...
Bitno je ko je i da li se privodi kraju otkrivanje zločinca. Bitno je da tog zločinca uhvate što prije. Jer ovako, prema ovakvom izvještavanju ispada: \"Zbode opet neko\", \"u Sarajevu ništa novo\"....Doduše, i onaj je zapalio staricu koja je umrla i: Na slobodi je. G-dji želim da bude jaka i ozdravi što brže!
Draga gospođo brz i uspješan oporavak ti želim iz sveg srca, Sretno!!!
Ocito da su administratori na sa-x preskocili i osnovnu skolu. Kaze se izbodena i nikako da to nauce. Nadam se da su svjesni da nisu svi posjetioci ove stranice na ulici skolovani.
Razbojnicka drzava.
tuzno ali ponovo sarajevska cakija radi...
Ovo je samo nastavak ranije vijesti da je ova zena izbodena. Nekakav narkoman, garant mu zatrebalo para da svrati u \"menzu\" tj. apoteku koja je omiljena medu tabletomanima i koja se nalazi tik do ulaza gdje je ova zena napadnuta.
pa zar treba pitati zasto je neko napadnut i izboden nozem? zar je bitno sta je ta zena radila ili uradila da bi neko dosao sa ledja i napao je. mislim da su zivoti svih nas u ovom gradu ugrozeni i da bi nas sve trebalo biti strah zivota ovdje. nek nam je sa srecom.
gdje je onaj cigo što zapali onu staricu? treba njega prvo \"priupitati\" gdje je bio i šta je radio u to vrijeme.
PA DOBRO ZNA LI SE KO JE, ŠTA JE, ZASTO JE ZBODENA???? KAKVE SU OVO NAKARADNE VIJESTI ILI JAVNOST ZELI DA MALO UMANJI PANIKU OD MALOLJETNICKE DELIKVENCIJE U OVOM GRADU