Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim ti dug zivot a tesku bolest
poyy
ŽELIM TI SVE ONO ŠTO SI TI NAMA ŽELIO! Fer?
Hehehehehehe, nije on kriv što garant, nagovorila ga raja. hehehehe. Smijesno je sto se raspravlja o tome da li je kriv ili ne
Nadam se da ce odgovarati , svi sto su cinili zlocine treba da odgovaraju , bez obzira na vjeru , naciju a ako kojim slucajem ne bude odgovarao na ovom sudu ima jos jedan sud ! Boziji ! Dabogda ga svaka suza svaki jecaj majkih , familije ubijenih stigao ! Amin!
Predlozio da se dvominutnom cutnjom oda pocast svim stradalim zrtvama? Sta je mislio time postici? Oslobadjajucu presudu? Haha, koja budaletina.
Dajte odbrani dozu tableta.
Ma polahko svako ce za svoje grijehe odgovarati, svi mi ovdje na ovom svijetu samo prolaznici, a njega ceka dzehenem tek onda je nadrljo zauvijek, a mi se moramo malo pitati sto nam se to sve desilo u cijeloj BiH, zato sto smo zapostavili vjeru.
prije ce ga osudit zbog UNprofora neg zbog iceg drugog
ugušio se da Bog da u svom proljevu! umri genocidna gnjido!
Ovdje se postavlja pravno pitanje odbrane Sratka Mlatica zbog neosnovanog i bezdokazno neutemeljenog pobijanja cinjenica koje su dokazane u toku procesa a koje su adekvatno predstavljene od strane tuzioca na kraju procesa postoji li (a mislim da) u najmanju ruku disciplinska mjera Sratkovim advokatima posto odstupaju od temeljnih prava a da u najblazem slucaju kazem lazima kako bi probali ublaziti dokazane zlocine
To je bio genocid is nuzne samoobrane i kao takav je bio opravdan. Sta bi vi htjeli? Da prepolovite Srpski narod koji toliko krvi proli da zivi u istoj drzavi? Da Srbi to mirno gledaju? Gospodin Karadzic vam je dobronamjerno i bratski objasnio da niste niti spremni niti sposobni da ratujete i da ne izazivate rat zato sto ce taj rat skupo da vas kosta. Ali, vi niste slusali bratsko upozorenje misleci da ce te da dobijete drzavu bez krvi.
@gazija007 Vi se niste obranili. Srbi nikada nisu namjerili da uzmu citavu Bosnu nego samo Srpske teritorije. Srbi su zaokruzili svoje teritorije do ljeta 92 i od tada pa do 95 su samo branili svoje teritorije. Ponekada ta obrana je imale ofanzivnu prirodu ali je to ipak bila samo obrana.
i sad zive u tri drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sada malo "da bog da ovo", "da bog da ono". Red psovki, red kletvi, red idiotskih zakljucaka, red prijetnji, mrznje i bezumnog urlanja na nivou copora majmuna. Nikoga uopste ne zanima da li postoji makar i jedan dokaz da je Mladic odgovoran za zlocin u Srebrenici. Da je naredio ubijanje zarobljenika. Nikoga ne zanima ni istina ni pravda.
@sashapuskin- šta ima u kanadi, može li se živjeti od socijalne pomoći u ta vam tamo hladna vremena?!?! https://youtu.be/bCfA8UofrlQ
@TheOstruga Otkad tebe nisam vidio :-) Kod mene sve OK, hvala na pitanju. Prezivljava se nekako. Nadam se da si i ti dobro. Evo ti snimci saveznickog bombardovanja Drezdena https://www.youtube.com/watch?v=GkoxDOZcYYo 50,000 njemackih civila je ubijeno. Nijedan saveznicki oficir nije ni optuzen ni osudjen i svi su i danas heroji rata. To su radili oni "dobri", pobjednici, da ti ne saljem sta su radili "negativci".
Nevin ko Severina
HALO KLIX ... ČUJEMO LI SE NE VALJA VAM STRANICA ..... moram dvadeset puta ući na stranicu da napišem komentar ... profil mi se gasi iz čista mira onaj ko vam je radio stranicu, nije izradio stranicu, već je izradio vas
Dugu i tešku smrt ti želimo.....i da kosu sebi od boli 20 godina čupaš
Haha vic godine, kupite vi njemu pampersa trebaće mu duugi niz godina
Žao mi čovjeka. Ni kriv ni dužan mora ležati u zatvoru! Srebrenčani su sami sebe pobili da bi Srbe okrivili za to. Bio je to pakleni plan kako bi se pokazalo da su četnici genocidni. Ti Srebrenčani su izvršili kolektivni samoubilački napad na vojsku RS pod vodstvom g.Mladića, a sad žrtva tog napada mora odgovarati u Hagu. Koja nepravda nad Srbima.
@Muha994 Slažem se naravno. Genocid je bio na cijeloj teritoriji BiH