Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još juče paliciji se počelo priviđati da će danas biti "gusto". Koga opeče vruć krompir i u sirov puše.
Semum a ciju bi to nosili, alijinu mozda??
semum pleme li ti zatucano sta ti znas ko je bio Tito !!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dugo su i trajali. Blamaža .
predajte se
Vidi se da je Serbedzija ostario i da mu se prividja, on kaze " ovo je pravi bunt naroda" koja budaletina, a ne kaze koliko mu Monstrum Radoncic platio da dodje danas da pomogne blokadu Sarajeva, i on naziv "bunt gradjana" na kojem je oko 100-tinjak narkomana i placenika, kako si i ti postao jadan Serbedzija, i ti za pare dodje da blokiras Sarajevo, ili komsijama ne odgovara ako je Sarajlije normalno zive bez blokada, komsije, zasto Serbedzija ne organizujes Proteste u Zagrebu, Sirokom,Beogradu, B.Luci isl.. zato sto tu nije vecinsko Bosnjacko stanovnistvo, ovim si dotakao dno dann na Koje te Radoncic i njegov novac navukao, a u naslovu moze stajati, umjesto "zavrseni protesti" komotno mozete napisati " zavrsen jos jedan dan blokada i terorisanja gradjana Sarajeva".
Tacno bi protesti jos bili masovni,da nismo organizovali plenume :-)
Adolfe kud nas ne pobi. Ja jesmo stoka. Pa ni pobuniti se neznamo. Hajmo za par godina objasnjavati svojoj djeci zasto su robovi djeci miluonera
Kako se MUP KS u napeijed oprao. Pa da je srece srali bi uz narod.
Tragikomično je što na proteste pozivaju predstavnici raznih NVO koji su također iz budžeta na raznim nivoima i dobiti javnih preduzeća, na osnovu glupavih "projekata" izvukli milione kojima se gubi svaki trag. U ovoj državi je dobro biti političar (što govori činjenica da su se nedavno vodile prave predizborne kampanje čak i za glupave izbore za savjete Mjesnih zajednica) ili osnovati NVO, gdje je BiH po broju tih parazita prva u Evropi po glavi stanovnika (ima ih 19.000 formalnih i ko zna koliko neformalnih). Ostali su "donji". Naravno tu su i oni koji su dobro naplatili svoj patriotizam raznim povoljnim penzijama.60% javne potrošnje biH ide na socijalna davanja, po čemu je BiH kao i po broju NVO prva u Evropi. Ali to je i logično jer se ovdje u penziju šalju i osobe sa 35 godina starosti. I još nešto veoma interesantno? Kako to da se niko od plenumaša nije sjetio da zatrraži ukidanje plaćanja PIO za tzv. samostalne umjetnike ? Iste one koji po medijima s*rendaju i podržavaju ih.
Bravo za pnenumase
Do kada ce se ljudima ovo desavati,Zasto ne podrzavamo jedni druge?Jedni na kafama Drugi u Protestu,P ljudi dragi opametite se vise,razmislite malo.Dajte ljudima podrsku ostavite se gledanja u plafon i zijevanja.Nece vam Espreso i Caj niti ijedan od tih vlasnika naci posao.Volio bi da se protestima pridruzi jednu 200 extra zgodnih Riba pa bi vidjeli koliko bi Frajera Doslo!!!!!!!
Hahaha hahah :D
tako se tebi politicari smiju kad ti uzimaju PDV i dizu cijenu gasa, vode, struje i goriva.
Vidi nezavisnog Klixa kakvu sliku stavlja na vijest. Koke plaćeničke. :D
odustali jel je bilo malo ljudi..nema mase da mogu kenj.. po gradu