Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode ne jedite govna vise po klixu, nego izadjite i pomozite, i ne pljujte ljude koji rade, i ako ste toliko pametni, kandidujte se da vas vidimo! Muzure svaka tebi cast!
HAHAHAHA jao jao jada i bijede od organizacije. Evropa nam se smije.
Blago poboljsanje na terenu rjeke Zeljeznica , Bosna, Miljacka , ocistile baceno smece ,vesmasine ,kauce , frizidere i bezbroj guma , prljavi materija , navalite seljaci opet unistavati prirodnu okolinu .
Gdje su pare?Muzur potrosio sve pare od CZ
Zakasnio si Muzure. Ništa od svog prethodnika nisi naučio. Korito nisi očistio. Vjerovatno je krivac neko drugi.
Nije tacno, korita su se cistila cijelo ljeto imaju slike
“Projekt Delta je niz građevinskih konstrukcija, koji uključuje brane, ustave, pregrade i nasipe, kojim se zastićuje velik dio morske obale i riječnih delta Rajne, Meuse i Scheldt, u Nizozemskoj. Projekt je trajao preko 30 godina, ali se nastavlja zbog opasnosti od porasta razine mora i klimatskih promjena.Podignuto je oko 3000 km morskih nasipa i oko 10 000 km unutrašnjih nasipa (rijeke i kanali).” Ovako se priprema prosla i buduca vlado i svi premijeri i ostali ublehasi.
Gdje su pare? Gdje su pare koje izdvajamo za krizne situacije? Mi gradjani. Zasto se ne radi na sprecavanju a ne kad se desi cekati poboljsanje i snimati live?