Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde konacno da ne moram bubrege po autu trazit kad god predjem preko ovoga.
Bravo za ovaj projekat 👍
Ma hebeno šine postaviti...kažeš ne gradi se. Vozili smo se novom dionicom autoputa Tarčin - Bradina za koju se još čeka upotrebna dozvola http://www.klix.ba/clanak/220924036
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sama cinjenica da na ovom dijelu vise nece otpadati ratkape i lomiti se tockovi je velika stvar. Kasnjenje ove trase je neznatno u odnosu na ostala kasnjenja koja se mjere u godinama, ali je dobit za sve nas ogromna. Cestitke i samo naprijed
Ado care munja si 💪😁💪😁
@AdekvaranIdgovor4 apsolutno ne branim ministra koji je ipak nesto i uradio ali cu ti reci nesto vezano za Velpro.Velpro BiH je godinama bio najzdraviji dio Konzuma i snabdjevao cijelu BiH vrlo kvalitetnim proizvodima a vodili su ga kadrovi iz nase zemlje..Propast je poceo sa aferom Todoric i nemogucnosti nabave robe i izvlaxenjem novca iz njega.Inace Velpro je zatvorio covjek koji je iz Sarajevskog Kiseljaka doveden da ga zatvori zbog gore navedenih problema.
A senzacije, a gdje je vroca da otvoritr raskrsnicu? a ko da ste napravili pistu, a ne asvaltirali komad puta? sta je to cudno i nevjerovatno, pa to ste trebali uraditi davno prije 20 godina.
Eto šta rade trkači BMW I mercedes,unesrećili porodicu kreteni,treba preživjrlr za mu.a objesiti,za nauk klošarima bahatim,jutros sivo metalik WW mislim ,ne vidjehvtačno jer je šrojurcao gradom,ode kroz crveno,pitam se kada će se stati u kraj raznim klošarima,kada će sudije veće zatvorske kazne određivati.Sinoć isto crni golf,iz trake u traku,šta gledaju na kamerama,gledaju samo jeli registrovano da kazne ako dan kasniš,jti državu usranu više .
Završetak rekonstrukcije do Baščaršije predviđen do lokalnih izbora za dvije godineTITO napravio prugu Šamac Sarajevo za 6 mjeseci i sa staničnim zgradamama......
@Ponovourede bila prije 40 i vise godina i to vrlo skucenog kapaciteta a gdje je sada zgrada drzavnih institucija tu je bilo veliko autobusko stajaliste.Ako je dedo jos tu nek je ziv i zdrav.
Svaka cast..jos da nije mjesec trajalo, ali svakako svaka cast
Zašto se prvih SEDAM mjeseci skoro pa NIŠTA NIJE RADILO !!! Zašto se sada UBRZANO i NA SILU pokušava završiti REKONSTRUKCIJA pruge !!! Na ovakav NASILAN način završetka RADOVA biće PUNO GREŠAKA, koje će BRZO ISPLIATI !!! Šta je sa NOVIM TRAMVAJSKIM STAJALIŠTIMA !!!
RESPECT
Extra uradjeno milion puta bolje nego prije sad kod masinske uraditeee
hahaha Zavrsena rekosntrukcija a uskoro u funkciji pa nije zavrseno dok nije u funkciji ba novinariiii
hahahaha Z
Izvođač radova je konzorcij kineskih kompanija China Shandong International Economic&Technical Cooperation Group Ltd. i China Railway No.10 Enginerring Group. --- Da li je ovo Balkan postao geopoliticki interes Kine da preko nje Rusija BiH kontrolise?
Rusija ima nula utjecaja na Kinu.
Kina ima strategiju i planove u svemu🧐🤓. Nisu oni badava ovdje i nisu zabadava dovedeni od "nekoga" nego od "poznatog centra moci" sa tacno odredjenim ciljem.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Na rekonstrukciji ove pruge su oprane i pokradene velike pare,niko ne zna koliko je koštala rekonstrukcija jer su ugovori tajni a sipa navodno uveliko radi na tome ,