Komentari (619)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ćeš da večeraš promrzla sirotinjo???
Dodikove laži su im omiljeni dezert.
9.Januar Dan pobjede drzave Republike Srpske nad islamskim terorizmom i fundamentalizmom SVAKI SRBIN NEKA OSTAVI OVAJ KOMENTAR
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Na ovoj paradi , jedini vrijedni poštovanja su konji.
Ova se policija zacas pretvori u vojsku. A mi nista, opet naivno sve svacamo!
Na prvoj slici..dva konja I jedan gospodin u bjelom
Mile je 90% unistio RS finansijski a vala i potpisao je gasenje vojske rs, prenose nadleznosti, gotovo je uspio da ispuni zelje Bosnjaka... u medijima jeste negativan, pun zlobe ali u praksi radi sve da unisti taj entitet. Ako u ovom mandatu degradira rs i ja cu poceti da obiljezavam 9 januar. Samo napred Mile.
Ljeba i igara
Zavrsena parada kica i ciganluka.
Pišam im se na paradu. !!!
shae ovo dje snjeg?
ovako i bookir treba napravit u SARAJEVU postavit lukača čamparu i prvi sda pendrek osmicu da paradiraju
Treba napraviti ovako isto za Dan Nezavisnosti BiH u Sarajevu sa paradama i pjesmama i cijelu ceremoniju ovako ovoga kao da je Bajram napraviti slavlje i zastavu sa Ljiljanima i vojsku i sve staviti u centar.
Ovi genocidaši su bizarni dovesti sina ratnog zločinca i pjevati pjesme o izgubljenom Kosovu, presmiješno. Ima li granice njihovoj gluposti. Nikako da shvate da nije Bosni potrebna njihova ljubav da bi postojala ne vole Katalonci Španiju pa moraju poštovati zakone. Sve sto vise budu zastranjivali u ovom inatu sebi ce vise stete nanijeti jer ih niko ne doživljava kao ozbiljan svijet.
jad i cemer a penzija nema, nemaju hljeba da jedu
dobar konj. halime mi
Interesantno je da skoro nema hrvatskog portala da je prenio vijest kako je Covic bio specijalni gost....kako su samo ljigave ove HDZ ustase pa to nema nigdje
ko je ovo Dodka uzjaho
Nece dugo, ja da vam kazem.