Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ovlastenja. Ona influenserica neki dan se snima namjerno kako brzo vozi i provocira muriju. Uzeli ste joj vozacku i napisali kaznu. E kada se i njoj spuca par samarcina u stanici a da ne moze to dokazati bice nesto bez obzira sto je zensko. Od toga se krece.
Dati punu slobodu policiji da biju i marišu, to je jedini nacin da se gamad smiri. Uhapsis za brzu voznju, slomis mu kicmu u marici, opalis ga po dzepu pa da vidis kako ce da postuje zakone.
ima ona jaka ledja cim smije to da radi. Nista od samarcina
Sve dok vam policija svaki dan sjedi kod kriminalaca Ducica u Popaju kod pionirske, ne moze narod imati ni mrvu povjerenja u vas.
Opet pojacavanje pisanja naloga obicnim gradjanima dok idu na posao i parkinga. Pojacavanje radara i to je sve sto uhljup Katica zna.
Data zaduženja da se policajci bolje maskiraju oko Skenderije radi hvatanja pješaka, studenata i đaka. Opala im statistika
Iz supljeg u prazno.Par dana ce biti aktivni i poslije opet sve isto
Čisto palamuđenje, a posebno onaj dio o radu i saradnji sa lokalnom zajednicom. Naravno, povrcace se broj maltretiranja urednih građana da bi uhvatili dvije cigarete marihuane. Ako hoce da hvataju trkace - a nece - dovoljno je vozikati se od Ilidze do centra i obratno, nahvatace ih desetine svaku vecer. Ali nece, jer je to - zahmetli posao.
Komesar bi pojavom trebao da ulijeva povjerenje ali eto
Hitna sjednica mjesecima nakon svega. Treba vaa po smrt poslati.
Korumpirani komesar...a i kako ne bi bio kad se zna ko ga je postavio
Sudovi ne rade, zakonski pragovi smiješni. Džabe sve džabe dok se zakon i sudovi ne dovedu u red.
Sve što su usvojili opet na teret jadnog i napaćenog naroda parking radar presretač mislim da se akcenat trebao stavit na tzv kriminalce pucnjave i slično radara i kazni za parking popu*i običan građanin koji stane 2 minute ili nema da plati parking ali hajd sve može ali glavni u ministarstvo i falje treba tu da sjede
Šta ovo bi danas na Ilidzi… sve skole raspustiše i muk… ne ide im u prilog da se zakuhaje.
Ovi samo hitno zasjedaju.
katica dojucerasnji sluzbenik na poligrafu, pametnom dosta
Kako ce biti sigurno kada u policiji rade pomagaci ubica Dzenana Memica ???!!
Policija kao policija, ona radi svoj posao. Dovede svakog pocinioca krivicnog djela pred sud. Ali dalje tužioci rade, odnosno ne rade
Dok god je zakon takav da mozes prebit uposlenicu i platit 30 000 km i bit slobodan nista bolje nece bit , dok god neznamo ko je ubio Djenana , ko je ubio dvojicu policajaca , ko pali auta , baca bombe po gradu nista bolje samo ce jos gore biti
Znas koliko ce vam lokalne zajednice pomoci..isto onoliko koliko ste im kazni pisali ispod prozora gdje zive od rodjenja..