Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četaljska posla, ubijaju djecu, stare i nemočne, vežu ruke, dave djecu od dvije god. Jadovi jadni, smradovi usrani.
GENOCID
Pošteni pravoslavci koji vjeruju u Boga bi trebali da se ograde od genocidnih eroja. Tim ljudima u GTRS i Serviji je potrebna pomoć da se suprostave genocidnim erojima koji su danas kriminalci koji ubijaju neistomišljenike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kao i pripadnici PU Prijedor koji su osiguravali mjesto ekshumacije. Velika vjerovatnoca da su ovi iz PU Prijedor i ucestvovali u ovome.
A UBICE SLAVE KRSNU SLAVU!
junacine opjevane u guslarskom naricanju..junacine nad nejaci
Kada bih pogledao slike Jasenovca ranije zgražao sam se od zločina. Ne znam zašto više nemam takav osjećaj. Kad je NATO bombardovao Srbiju i CG i kad mediji u Bg trube o zločinima NATO bombardovanja opet nemam taj osjećaj zgražanja. Kada pogledam Oluju i bežaniju sa Kosova nemam empatiju za taj narod. Svaka čast onoj manjini iu tog naroda koji ne dozvoljava da se svi okrive.
To je na prostoru genocidne tvorevine, prostor entiteta rs. Šta je ovo nego genocid, vezane ruke i tako ubijani bošnjaci. To su ti hrabri srbi? E jesu i hrabri, kažnjeni bili i na ovom i na budućem svijetu!
Pitam se ko su ti ljudi, kakve su zivjeli zivote i koga su ostavili …
Serbski eroji veži pa ubij, mamu li im fašističku.
Nikada ne zaboraviti. Objasnite svojoj djeci šta se dogodilo.
Kad samo pomislim koliko tih ubica dan danas slobodno hoda među nama a činili su najstrašnije zločine trnci me prođu.
kako Klixe mislis "protklog rata" zar nije "protekle agresije na suverenu Republiku Bosnu i Hercegovinu" ?
Genocidaši. NEVER FORGET PRIJEDOR!!
Prijedor najvece mjesto zlocina u citavoj bih
Zemlja će kosti izbacivati desetljećima ako ne i stoljećima, veliki su pokolj učinili a sa tim se još i diče i počinioce u svetce stvaraju. Masovno ubijanje je genocid.
Ubice su ubile nečije muževe. Djeci su ubili očeve. Roditeljima njihovim djecu. A mogli su živjeti, pomogati svojim roditeljima, odgajati djecu. Ubiše ih erojske ruke.
Dave djecu to su ti smrdski smradovi
najbolji je u horizontali..... ne vjeruj zgadiji ni kad darove nosi