Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo sto je blize gradu treba platiti odmah a sto je dalje moze i na rate,ja kakvi ste vi lopovi....
Besplatna reklama na klix-u za "Fondove" ili ti ga ispravno receno, privatne kompanije SDA kadrova.
da nije smjesno bilo bi zalosno
Smijesna prica i prevara! Evo sta je meni nudeno, 10 god da placam kiriju i odvajam iznos za kupovinu stana, nakon tih 10 god sam duzan u roku od mjesec dana uplatiti ostali iznos, a kanton kao daje 10%. Cijena po kvadratu je bila 1450KM. Znaci neka je stan 70 kvadrata to je 108750KM. Ja tu moram placati kiriju mjesecno sigurno oko 250KM i recimo da toliko mogu jos izdvojiti za kupovinu. To je za 10god 30000KM uplaceno za stan i isto toliko baceno na kiriju. Sto znaci da meni treba jos samo 78750KM u kesu koje sam trebao skupiti za tih 10god. Znaci ne gine mi da se opet uvalim u kredit i onda me nema ni u pm. Pa lakse je odmah dici u banci cijeli iznos i vozdra.
evo pojasnio čovjek sve , blago nama :)
ovo je ubleha za narod , nema više stanova za džabe , nego komad zemlje pa sam pravi .......
Pitajte Dodika kako se to radi: kredit za mlade bračne parove u cijeloj RS po stopi od 4,3% do 240 rata, stan bira kupac gdje hoće. I tako već godinama. Federacija nema ništa slično.
koliko je to KM mjesecno sa kamatama recimo za stan sa 2 spavace sobe ???
Zasto minus,lijepo pitam jer me zaista interesuje. Neki bracni par mora da ima najmanje 2 spavace sobe,jer ce tu biti i djece koja ce rasti....moraju negdje zivjeti dok se ne osamostale?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi moji prijatelji koji su kupili stanove, gorko su zazalili, dobili su kutiju po paprenoj cjeni u kojoj moraju hodati na prstima ,saputati kad im dodje drustvo,placaju ljetno grijanje,odrzavanje...Razmislite dobro kad zelite kupiti mjesto u kojem namjeravate provesti zivot,steci porodicu i nesto iza sebe ostaviti u nasljedze djeci...stambena kutija ni u kom slucaju nije rjesenje a otplacivat ce te kredit cjeli zivot za istu a za tu cjenu si mozete dvospratnu kucu sagraditi ukljucujuci zemljisnu parcelu.
Istina...zidovi tanki!! Ali "ljetno grijanje" placaju svi koji imaju centralni grijanje.. :-)
Istina!! Tanki zidovi... ali "ljetno grijanje" placa svako ko ima centralno grijanje! :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA politika i prodaja stanova preko Fondova ili vam ga privatnih kompanija clanova SDA i besplatna reklama na klix-u za iste. Prvo jedan nacin placanja, pa onda e eto treba sve platiti odjednom. Povoljnije je sto je cjena na Dobrinji 1610 KM/m2. Koga oni prave budalom ovdje?!?!?! S druge strane povoljnije placanje je u Vogosci po cijeni od 1550 KM/m2. I kao ima jedan stan useljiv, a za ostale cete morati cekati 2 godine da se napravi zgrada, a do tada placati. I to sacekaju da ljudi se zajebaju sa nasom administracijom i prikupe papire, pa onda daju objavu.
Kupovina stana najveca glupost,zatvor otvorenog tipa ,komsije trce za tobom kad setas u stiklama i p*zde kako im nemogu bebe spavati od kuckanja istih,glasna muzika...ne dolazi u obzir a cjena abnormalna.Lijepa parcela sa dvoristem ,rostljom ispred,muzikica ,cvjece... i jeftinije kosta :)
ovo su stanovi za aktivnu mladez sda koja radi u drzavnim institucijama ....i klix portal je sdaovski
jedan za baketove glasace
Meni nije jasno Šta je ovdije Povoljno.
imal kakav dvosoban od sest kvadarata
One koje neće niko može i na rate, a povoljni uslovi su kao 1550 po kvadratu.Haos