Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebat će im ljekar koliko su se nasikirali.
Velika sramota za Medicinski fakultet. Mogu misliti kako je mučno ljekarima, posebno onima koji su Medicinu završili prije rata, čitati ovakve bljuvotine. UNSA je i prije imala tragičnih epizoda, od prostitucije na Pravu, kada su se prije nekoliko godina ispiti polagali preko kreveta, do tragikomedije na Saobraćajnom fakultetu, na kojem je Gusinjac, Šefkija Čekić, uposlio veći dio svoje nesposobne familije. Međutim, nikada nisam očekivao da Medicina ovako gubi renome :(
Prof Kulenović dekan pa Prof Osman Durić Dekan pa Prof Bakir Mehić Dekan pa ASS Amira -Hadžović Džuvo dekanesa pa Prof Amela Kulenović Dekanesa pa Prof Čavaljuga Dekanesa i još neki kojeg je nametnuo rektor Ovo oko dekana na medicini je fakat kao Game of trons dvoje je umrlo u vrijeme mandata, jedan po odlasku u penziju. Ovi ostali se mjenjaju samo sekretar Benjo je pravi lider 7 službi .
Škrijelju bolan šta je ovo???Hoces li odgovarati zbog toga što si javnost lagao da je dekanesa nezakonito imenovana?Sta uradi sebi kukavče???Sve čestitke časnim profesorima sa Med.fakulteta na zakonitom radu!!!
Kakav je to kolektiv doktora-profesora kad se boje Sekice hahahaha drugim riječima rečeno SMEĆE
POLUPISMENA ZENA, KOJA NIKADA PACIJENTA NIJE PREGLEDALA
Trebala je inspekcija biti sastavljena od konakovicevih i pederdjinih sastavljena biti, onda bi korektno bilo.
@badr1984hari i SkrijeljA najveceg prelivode , sada se priklonio Konakovicu
mozete se po... na tu medicinu,
Ma sve po zakonu...Ta zelena zgrada je oličenje zakona! Inače ne bi ni bila zelena. Hajte vi u neku piljaru naplatite par milja zbog viška prase
Ne mogu Sebiji ništa. Ubi ih poštenim radom a njima muka.
Čavaljuga?
sve je po zakonu...neki su tajno potkovani...
Mah treba procesljati i profesore koji su bludnici
Mozete sta hocete ali necete dokle hocete.