Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje vlada Selim Babić i rođak mu Haris Kukavica tu nema napretka, može se samo govoriti o razno raznim mahinacijama i rogatičkim marifetlucima.
@apalamakarda Zaboravio si još jedno vrlo bitno ime tamošnjeg vladara i ujedno predsjednika sindikata. Ipak,kao da se nazire kraj njihove vladavine.
Volim da se reciklira sto vise, ali ovo u smiljevicima nije prakticno za gradjane.. vozim pola sata (o svom trosku) da ubacim plasticne boce u kontejner??? Dajte kontejnere za reciklazu na sto vise lokacija u gradu, i bit ce puno bolje..
Selim Babic Haris Kukavica Ramiz Guso Sabina Jarovic Jasna Gacanovic Almas Catovic Suad Handanagic Senad Poturkovic Dino Hadzihasanovic Remzija Avdibegovic Drago Juric Hasan Karacic...grobari K.J.K.P.Rad-a
Bravo, ovo je za svaku pohvalu!
Dabogda
Ovo ne rade seljaci ni izbjeglice ni pošteni siromasi nego HOJRATI! To su najveći dušmani našeg grada i domovine. Zbog toga su moja djeca i unučad strani državljani, a mi stari čekamo kraj da naš vlastiti hojratski stočni narod dokusuri Bosnu i Hercegovinu!
Kavi mi i deponije molite boga da nas sve ne otruju Mostar Sarajevo itd
Recikliranje je komplikovano I skupo.Svedzani su to najbolje rijesili sa palionicama smeca,5 tona smeca pravi energiju istu ko tona uglja ili ulja ,ili kao 4 tone drveta.Trenutno u Svedskoj postoji takvih 40 palionica I oni cak uvoze smece iz ostalih zemalja.Palionica smeca zagrijava temperaturu 1500 stepeni koju pretvara u gas time pokrece turbine koje proizvode elektricnu energiju..Znaci pretvaranje smeca u elektricnu energiju cudo jedno...
a sta je uhljebljeni sandzaklija u ovom rad-u. kriminalaca
Što bi baco u kantu i recikliro kad mogu bacit na put, pored kante, u vodu, u park, samo fukara i seljaci do toga dreže. Imam običaj da za vikend zapalim gumu od kamiona i napravim selfi pored dok cuclam nargilu, stare baterije zakopam u zemlju, ulje od motora direktno u prvi potok, stare ljekove drito u prvi izvor, svjetlo mi upaljeno i po dani a voda odvrnuta non-stop, odvod od veš mašine sam prihefto u jedan bunar pitke vode i tako to.
Cilj mi je da uništim sve što mi je na dohvat ruke, elaboriro sam plan da za godinu dana zagadim više nego Arcelor Mital za 25 godina! Ima nas nešto više od milion u Federaciji koji su prihvatili taj plan. Uz SDA i nešeg Bakira do krajnjeg cilja! Bakir Bakir Bakir
...a djecu bih svakog dana rentgenom slikavo....
BosanacTroglavnik..... Nemaš pojma, a vrijedjaš! Prije rata je bilo mnogo više komunalnih radnika na ulici: uličnih ćistača i tzv. parkara koji su u parkovima nabadali papire i kese. Sada su pune kancelarije! Prije rata se pola Sarajeva gušilo u dimu i smradu od smetljišta u Smiljjevićima jer tada nije bilo sanitarne deponije. Kultura ponašanja je na istom nivou danas i prije rata!
Patriotizam i nacionalizam ne znači primitivizam i šovinizam nego higijena življenja, glad za znanjem, odgovornort prema radu i društvu u kojem živiš. Jednom rečeniicom, nacionalista je gospodin. Na Balkanu je ''nacionalista'' zakržljali neuki čovječuljak neolitskog mentaliteta,.
Svaki korak dalje od SDA je korak blize zdravom i normalnom zivotu!
@Kattana SDA ili neka druga stranka je samo kripto ime. Zato bi rečeniica trebala da glasi, svaki korak dalje od ''gradjana'' koji podržavaju SDA je korak bliže zdravom i normalnom životu!
Učini mi se da sam vidio milku
Pa izgleda da ovaj dio posla Rad obavlja na zadovljavajucem nivou 👏