Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovdje Titin pas skocio i spasio mu zivot kao sto su ucenici u skolama ucili. A smijete se Sjevernoj Koreji 😂
@pisao bi cekicem po stijenama.
.eboli ti Rex kevu....nije ovdje nego na Sutjesci....hajvanu jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U filmu "desant na drvar" niđe amera i engleza...
na sriću muslimani (bošnje još nisu bile izmišljene) su bili u ustašama ka hrvatsko cviće, pa ne brinu oko toga ko će ukrast pobidu iz ww2
U vraga mu, neka nova historija se piše. Za godinu-dvije neće biti ni spomena partizanima ni NOVJ-u. Bit će da su nas anglo-američke snage oslobodile, a da su cijelu operaciju oslobodjenja Jugoslavije vodili princ Hary i ona njegova Meghan uz pomoć združenih ustaško-četničkih gerilaca.
Jbg mi u školi učili da su samo partizani rasturili toliku silu od njemačke... Pa čak i u ovoj bitci.. Puno je mitomanije bilo vidi se da su srbi kreirali istoriju i u Jugoslaviji..
Nikad nisam ovoliko uživao čitajući neki Klixov članak, nikad...
moj dedo rahmetli jebijo udrvaru ijedvaje izvuko zivu glavu.moj pradedo ala rahmetlilelje jepogino tad.vijecni pokoj svim umrlim udesantu.
Pokoj viečni svim poginulim pripadnicima Hrvatske vojske 🇭🇷🖤🇻🇦🙏
jugoslavija je dogovorom staljin/cercil prepustena sovjetskoj intersnoj zoni.pa 43g vec je palo pola italije.mogli su da izvrse invaziju preko balkana i manje bi ih izginulo i pre bi se zavrsio rat nego pravljenje fame od dana d a oko 1000 usa vojnika je izginulo tokom iskrcavanja.samo 1000.a predstavljaju da je dan d resio rat.zato nije izvrsena invazija preko balkana nego je to dato rusima a godina cekanja je odnela jos milione zrtava
Kako bi dovoljnu silu za udar na Reich za kratko vrijeme prebacili preko Dinarida na kojima su saobracajnice bile nedovoljne i pogodne za odbranu?
6 aprila sa rovina pored banja luke je poletela 8 bombarderska eskadrila kraljevske vojske i sravnila zeleznicku stanicu i cvoriste u gracu.gadjani su takodje ciljevi izmedju segedina i pecuja.blizu 500 aviona je ucestvovalo u bombardovanju BG.nasih 40 aviona je poletelo,uspeli su da obore oko 10 nemackih aviona a oni su izgubili 15.tako je bilo i 24.4.99.sa poluispravnim migovima su se zabijali u 5,6 nato aviona.3,4 su poginula.ali niko nije rekao necu ni 41 ni 99
8. eskadrila je bombardovala aerodrom u Gratzu, a kako je letila na maloj visini zbog PVO vise od pola bombi nije eksplodiralo.
Danas Grlic Radman, Covic, Barisa Colak u Stocu pored bosanskih stecaka rehabilituju nacizam i zlocince koji su u Bleiburgu zasluzeno pobijeni, iako je Bosnjaka medju zrtvama bilo jako mnogo, oni su ih sve prikazali kao Hrvate, a hrvatske zlocine pokusavaju Bosnjacima napakovati. Pored bosanskih stecaka HDZ kao revizionisticka stranka Udruzenog zlocinackog poduhvata rehabilitira NDH-ovce kojima je u zapadnom Mostaru dala ulice.
Kažu švabe da u pećini nisu mogli proć od flaša viskija.
Da nije bilo saveznika, Brozu bi ovdje bio kraj . Spasili ga sovjeti bjezanijom za Bari. SFRJ ne bi ni postojala
Sovjeti ga spasili američkim avionom. 15 miliona sovjetskkih vojnika su Ameri prehranili godinu dana, po tri obroka. Nekoliko hiljada aviona, desetine hiljada kamiona Studebaker, na koji su bile montirane Staljinove orgulje. Bez američke pomoći, pregazili bi ih Švabe ko plitak potok.
tito je ko i klix britanski igrač... vire iz bulje američke i britanske ambasade. samo laži neke objavljuju ovoj umnoj sirotinji.
U maju 1944 godine je Njemačka gubila na svim frontovima, Istočni front Rusija vraća teritorije, Italiju izgubili, Normandija... Bilo je pitanje dana kada će se okrenuti situacija u Jugi. Da su bili pametniji da potpišu primirje, ne bi sve izgubili