Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet komisija opet Kapidzic opet SDA blokira....
radikalni islamisti i zatuceni Kapidzic DIA
A fino lijepo premjeste spomenik na onaj trokut na Marijin Dvoru i cao džaci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jad Kapidžić i SDA opet opstruiraju šta god mogu. SDA nije ni svjesna da na ovaj način samo režu granu na kojoj sjede. Birači će i dalje samo pamtiti kako SDA samo donosi destrukciju, krađu, prevare, kupovinu diploma...Ni po čemu pametnom ih nećemo pamtiti.
haj nekaki... sva vaša šuplja bude svake izbore bačena niz potok... pa evo prošli mjesec opet sda,opet pobjednik na svim nivoima
svaki potez koje sda vuce vec odavno je u pogresnom smjeru i sve vise ih narod mrzi
metni Aliju i poduplaj ga i biti ce ok , djemahirija
Gdje će bolan ovdje stajat ovaj spomenik? Imate li vi imalo osjećaja za prostor ako već o estetici pojma nemate? Tvrtko bi tu, na tom mjestu, izgledao kao karikatura koja maše studentima koji su upravo pobjegli s predavanja u SCC i vozačima koji jure neprilagođenom brzinom.
preimenovati treg alijin u trg kralja tvrtka i tamo mu naci mjesto
SDA da pravi spomenik kralju koji se na kosovu borio protiv turaka, pa nakon bitke proslavljao pobjedu protiv islama i turaka? Tesko cemo taj film gledati...
hahahah hahahahah funkcionalni integritet Zgrade Predsjedništva - a hahahahaha aaah hahahahahah.. ne mogu više.. haahhahahhah aahahah haa
Znaš Bošnjače, nije davno bilo Sveg' mi sv'jeta nema petnaest ljeta Kad u našoj Bosni ponositoj I junačkoj zemlji Hercegovoj Od Trebinja to Brodskijeh vrata Nije bilo Srba ni Hrvata A danas se kroz svoje hire Oba stranca ko u svome šire Oba su nas gosta saletila Da nam otmu najsvetije blago Naše ime ponosno i drago.
Neznate ko je pokrenuo peticiju???pa narod!!!narod koji je prezadovoljan radom parlamenta i predjednistva!ja bi tu zgradu pozlatio i sve oko nje srusio!da se ono bas istice,ko crnac u erekciji kad skine boxerice!😎
Kod nas u Tuzli, kralj je miran.....Neka ga.
Mrtve smo prodali za ovu zgradu, zato nema Grka u Hagu -
U Tuzli u Parku nikog nezanima,zato sto je dio historije Bosne..Kako god,istinu historiju znamo svi,i treba da budu sto vise spomenika dobri ljudi historije Bosanske..!!!Sam sto vise sto bolje,crkni te bolesni dusmani…!
Bosna je zemlja apsurda. Ono što je Tvrtko smatrao "bosanskim" ima veze sa sadasnjom bosnjackom elitom kao prosjecan Mohikanac za Benzemom.
Ma puca ti racku u junačko pedu.....apsurd.
blokiraju islamisti eto ko! a djamije su pravili poslje rata na tudjoj zemlji to nije haram ha ?
Ovo stvarno granici sa zdravom pamecu !!!! I nedoststkom osjecaja za bilo sta sto je vazno za ovu drzavu , legendarnu zemlju kralja Tvrtka ! Mjesto ispred zgrade Parlamenta je puno prilladnije i prostorno jasnije nego tamo u parku ispred predsjednistva !!! I sta se sad jos uopce dodatno diskutuje i ceka ???? Smjeniti sve neuke i nesposobne koji rade u komisiji za zastitu nacionalnih spomenika , i kakve to veze ima je li zgrada parlamenta nacionalni spomenik ili nije ?!
Poslije spomenika Kralju Tvrtku,tražiti izmještanje mezara Husein kapetana Gradaščevića iz Turske u BiH.Zaslužio je borac za BiH da mu kosti leže ovdje.
Ko je osmislio ovo ruglo u sred glavnog grada.