Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja radim energicno da se bih rasturi,da bih ne budu ukinute vize,radim za veliku srbiju i tadica,,jeremica i da mladic bude uvijek heroj srba,da nije tako ja bih vec odavno tuzio srbiju sto krije sve ratne zlocince i njene zavjere protiv drzave bosne i hercegovine.
spremajte se bosanci, bolje umrite dostojno nego da budete novi palestinci
@Raso Ja te licno stavljam na TAM-ic i saljem ZAUVJEK u tvoju MILU drzavu !!!!!
nikada nestati jula i iducih godina LOL
Do juce se famozni Incko hvalio da mu Dodik tj.RS nece drzati lekcije,ali je ipak na kraju priznao da je razotkriven u svom pristrasnom radu protiv RS. Kao sto sam par dana prije pisao; Ni Franc Ferdinand i OTOMANI nisu imali u planu tako lako napustiti te iste prostore,ali GAVRILU kao isvima srbima je bilo dosta zuluma.Sta je dosta,dosta. Milorade nedaj se tim belosvetskim razbpjnicima!!!!!
Raso obali moj osuneceni ;)
šta ovi srbi nemaju svojih portala da pišu pa dolaze ovamo, kad vec namaju pametnijih nacina da provedu subotu? glavno je da se ratuje, pa makar i po internetu, zato i imaju hemeroide od pretjeranog sjedenja za kompjuterom.
halo srbine, to sto se se navalio pisati 100 komentara pod 100 razlicitih nadimaka je evidentno i provaljen si. zivot te je najvise kaznio da nemas pametnija posla nego se prepucavati na forumima. upamti jedno, srbi su vazda bile sluge kroz istoriju i porjeklo rjeci serbia potice od servia sto znaci na latinskom sluga. tvoji potomci su obicne sluge i kmetovi a to su i turci znali pa su vas jahali 500 godina i vas i vase zene i promjenili su vam genetiku i vec je u vise istrazivanja dokazano da imate najvise turske krvi od svih na ovim prostorima. skupite se u to malo jada u rs-u i budite mirni kao bubice jel ako ovaj put pukne nece vas biti na mali jer kad niste sa onom armijom nas dobiti, ovaj put sigurno pusite, zato tisina i mir.
BiH je zemlja Radovana i Djurdjevdana a nikada Abdulrahmana,dzamija ,kurana,cenifa i cenifskih flasa. Zelembaci s bosnom nemaju blage veze i sve sto je originalno bosansko zelembaci patoloski mrze.Republika Srpska je trajna kategorija, a Bosna i Hercegovina interesna kategorija, po volji stranaca.
Ovaj bjelosvjetski hostapler nije uradio nista za BiH i treba da ode sto prije..Jedino sto je uradio je da nosa sala-zastavu BiH, hoda po utakmicama i daje polupismene izjae kao sto je ova u ovom intervju.. Covjek koji se moze danas kupiti za praseci but i casu kruske od strane Dodika, a sutra sa saku dolara od strane Silajdzica samo CUVA SVOJU STOLICU I BOLI GA NEKA STVAR ZA BiH.. Njegovim dolaskom stanje u BiH se zaostrilo do usijanja i sto prije ode bit ce bolje. ON JE NAJBOLJI CUVAR MAFIJE KOJA JE NA VLASTI U BIH...
Samo da ode OHR a onda: Drumovi ce pozeljet Turaka; al\' Turaka nidje biti nece!
@nocna mora ne razumijem sta pokusavas!? Objasniti Rasi & Co. da je RS nastala na osnovi planiranog genocida?! Ti si jos smijesni od Rase. Sa Rasom se ne razgovara i ne pregovora. On razumije samo jedan jezik: oko za oko, zub za zub! Dirnes li me (opet), tri puta cu ti vratit\'! Jasno?!
nocna mora@ Naravno da hoćemo.
@Raso Nadam se da cemo nastaviti priajtan razgovo o neprijatnoj temi,ali ovo samo pokazuje da mozemo pricati krajnje razumno.Bez obzira koliko ko provokativno djelovao i pisao tekstvo koji imaju provokativan karakter,iz svakog od nas se krije razumno ljudsko bice.Kod mene je blizu jedan po pola noci i moram na spavanje.Lijep pozdrav
muslimani ako vam se ne sviđa zivjeti na vjekovnoj srbskoj zemlji(Helmsko poluostrvo) pokupite se pa pravac Turska(vaša matica) šta vi uopšte tražite u Evropi i na Helmskom poluostrvu? pokupite svoje trunje pa pravac Azija odakle potičete! u Evropi i na vjekovnoj srbskoj zemlji Helmu vam nije mjesto, došli ste na srbstu zemlju i u srbsku kuću.