Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalagat\' ce se Valentin da OHR opstane sve dokle njemu kapa e 25 000 mjesecno :) gdje ce se zatvoriti gluho bilo i daleko :) Valentine li Valentie :)
Ljudi, jucer sam gledo na HRT, emisiju o Bosni. Pa vele kako je prvi tranvaj nastao u Sarajevo. Rekose kako austrijanci prvo sve isprobase u Sarajevo, pa da bi tek onda (ako se pokaze dobro) napravili u Becu. Sve se meni cini da se ta praksa ni do dana danasnjeg nije prestal provodit. I sve se mislim jos je dobro, dok ne pocnu sa farmaceutskim \"istrazivanjima\" (tipa lijekovi protiv svinjske gripe,kravljeg ludila....)....ili su,mozda, ti pokusi vec u tijeku...a da javnost jos uvijek zvanicno nije obavijestena o rezulatatima?
to ce biti 2120 :)
Haiku: Svakog dana, Inzkova izjava jedna.
U tom slučaju OHR se neće zatvoriti nikad.