Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posut' krečom i sloj zemlje nasut'...
Sramota je koliko dugo su migranti boravili-prezivljavali i smrzavali se u satorima! stidite se dobro placeni UHLJEBI!
Nisam bio u parti fazonu ovog vikenda. 1dis i DonnDamirEfendic su to primjetili. Petak i subota večer, London, Mortons Club... ni 1dis ni ja nismo "imali posla" :)) sa influenserkama. Iskreno rečeno mislim da sam se zaljubio... 1dis je bio posvađan sa ženom zbog čestog provoda s nama tako da nije bio raspoložen. Ja sam samo gledao telefon očekujući poruke na viber, nisam mislio ni o influenserkama, ni seeksu, kompaniji... nego samo o Njoj - Sarajci, ljubavi... i pio štok.
Bosnje na aparatima!!
IOM... oprali pare
Čuj samo 2000 .Pa gdje nestadoše toliki ljudi ? :)
@Kunai9 Ma znam.Prebaciše 10 -20 000 dok si reko keks : ) Jbo te led ja bi te tipove stavio na čelo države.Ovo bi bilo ko bombona za 4 godine.
Šteta što migranti nisu napadali, pljačkali i silovali velikokladušku paščadiju
@RBiHseSEREnaRsiHBx4 Jel ovo govor mržnje il se meni samo čini?
@Nepredvidiva Jeli izbor ratnog zločinca Fikreta Abdića za načelnika izdajničke velike kladuše akt mržnje ili se meni samo čini?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cija je ovo zemlja? Babina, babina :D