Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, konačno.
posteno...
Hoćemo UBER
Uvest UBER i sjebat sve taksiste
Mater ti sjebat i cerku
Najveci problem je u tome sto taksisti koji voze sa Aerodroma u Sarajevu ne ukljucuju taksimetar, vec od putnika uzimaju koliko oni hoce, " po dogovoru". Ja vjerujem da sada do Bas Carsije traze i 100 KM, a osim toga nigdje u svijetu, vec u Sarajevu se posebno naplacuje prtljaga.
Bosnjoo tebe svugdje deru kad dodjes na odmor,a ti pazi da se turisti ne naplati kofer ili kojim slucajem veca cijena ne naplati. Hrvati nas deru,turci nas deru,u bg na aerodrom dodjes trazi ti 60 70 eura za 18kilometara. Samo se Bosnjo sekira a ostali kazu kome je skupo nek ne dolazi i nek ne koristi tu uslugu
I treba konkurencija,majmuni iz Sarajevo-taxija nece da voze male relacije,kazu ne isplati im se
Treba javni prevoz, kakav je to aerodrom bez javnog prevoza nego sam taxisti koji bacaju ljagu na državu i grad zbog njihove pljačke turista
Konačno! Da se riješimo više ovih siladžija, ponašaju se kao kauboji dole. Ne znam koja budala im dozvoli takav ekskluzivitet.
Taksisti koji voze sa aerodroma su najveci sljam Sarajeva. Prve utiske s nasim gradom nazalost pruzaju taksisti koji su bezobrazni, oznojeni, pokusavaju da prevare turiste, galame na njih itd. Nazalost Sarajevotaksi je crna mrlja naseg turizma. Istimski bi volio neke zakone koji mogu ukloniti takve. Nazalost svaka prituzba se samo zataska od strane njihovog rukovodstva.
Samo uber i bolt uvesti. To cijela Europa ima. O kakvim turizmu se ovdje priča kad te taksisti pljačkaju kao da smo Nikaragva?
To se prica 10 godina, ali njima u kraj niko ne moze stat.
Hoćemo Uber
Kite bi ti
Mogu li ja preuzeti svoje goste ?
NEMA VIŠE SDA ZATO JE TO TAKO
To u Bakirovo vrijeme bilo nešta bolje ???
Koji je to lopovluk, ove iz Sarajevo taxija ko da jevpravio gladan racku!
Hitno napravit još dva aerodroma, da se ljudi ne svadjaju.
UBER!!!!!
Skoro sam spavao u Sa i sabahom na aerodrom. Sef recepcije pozvao taxi. Jedini uslov je bio s moje strane da to ne bude sarajevo-taxi. Ne mozes s narkomanima i prevarantima u pilu sjest. Hvala