Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek dobije za organizaciju oko gudre zamjenu za zatvor rad 90 dana,sta ocekivati dalje.Ovde ce biti sklapanja sporazuma o krivici,malo zatvora i dr.korisnog rada,rupa oko proceduralnih gresaka i ukora "nemojte to vise raditi,znate da se to ne smije"i kud koji.Zakon je dobar,kazne pristojne ali provodioci istog-sudije i tuzioci su smece ovog svijetaTrebamo strance za sudije,zasto inace Dodo hoce da ih se rijesi?Zato sto i ovo malo osuda oz sudskih vijeca za org.kriminal oni iniciraju
Nesposobna policija i tužilaštvo... Sve rade samo za lični marketing i previsoke plate. Pola uhapšenih je sasvim nevino i zbog toga će i druga polovina da se izvuče. Kasnije imamo sumnjiva ubistva policajaca koja nikada ne budu razjašnjena.