Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"""prisvojili dva stabla bukve i jedno stablo jasena"... ja konto posjekli dva hektara sume koliku su frku digli, dok u isto vrijeme N.N. od prije poznati policiji sjevu hiljade stabala ?!?!?!?
Čovječe pa i 2 bukve i 1 jasen ako su ukradeni to je kazneno djelo ... Pogotovo ako se zna da je LOPOV ZASTUPNIK u kantonalnoj skupštini ( on bi trebao biti bar 10 puta odgovorniji ) ... ! ! !
Koliko su se ovaj i njegov uvaženi braco Besim nakrali dok je bio načelnik, ovo je presmiješno.
zbog 0,3 kubika? daj ne bjerujem pa to je 20KM , latite se ozbiljnog posla
Fuad Imamovic je sitna riba. Preusmjeravate paznju na njega dok se Fahrudin Radoncic slobodno krece po Sarajevu i povlaci neke kljucne poteze u politici. Cak se vec nekoliko sedmica govori da igra i kljucnu ulogu u novim namjestanjima u pravosudnim organima sto me i ne cudi buduci da se broj Bosnjaka izgleda drasticno smanjuje. Zenice se valja spasiti po svaku cijenu.
Fuad Imamović - intelektualac koji je upisao fakultet u 18., a već u 31. godini uspješno diplomirao da bi u 32. godini postao načelnik općine Kladanj kupovinom glasova i ucjenama, gdje je i ostao na istom mjestu 8 godina, pri tome uvalivši općinu Kladanj u dug od 5 miliona KM prema Poreznoj upravi FBiH, koja je zbog dugovanja blokirala općinske račune na 5 godina.
Alibaba i hajduci. Šumski razbojnici. Svašta kod nas za tužakanje. E čuj dva stabla bukve, hahaha. I jasen, jedan.
Kad kazu da u BiH trenutno ima 1459 "ilegalnih" pilana... cuj neko ih izbrijao, a nije uzeo za shodno da ih pozatvara?!?!?!
Ja bi da prijavim komsiju, upravo je posjekao 1-godisnju mladicu visnje visni 56cm ili 0,000023 kubika drveta... 😀😀😀😀😀
Ooo walteru pitam se gdje si!! A on bukve sijece po Stuparima.. Moj pasa
Cuj sumska kradja
Hahhaahhhaahhhhah KLOSARU JEDAN KAKO TE NIJE STID !!
vidi mu se na glavi da jeste
Da samo nije ovog jasena oborio progledali bi mu kroz prste, a ovako nemere ...
Šta je bilo sa Bakirove vreće??
Daj ba naravno da ovo nije krađa 3 drveta . Bakir pokrao sve šume preko svojih Iranaca , pa prva kiša poplavila MAglaj i sve nizvodno. A sjećam s edobro kako je HAris Silajdžić dok je bio u kuvetu pustošio šume po KS i ZeDo pa u svoje ilegalne pilane u Brezi !! Ćović je opustošio ŠAtor a Načelniku Konjica stranka asfaltirala cestu da može da vozi preko olimijskih planina !
Tri drveta??? U pravu je Fuad, to nije šumska nego krađa s pašnjaka. Nego, kad dođu po tebe, torbicom ih!
Jašta mora negirati, drva izložena, pare potrošene, i sad se transformirao sa zvanja šumara u zvanje političara. Došo vakat da su šumari, čobani i nepismeni u politici i vode državu, a intelektualci postali čobani i šumari. Fast food fakulteti priznatiji od ovih državnih. Ludilo