Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar ovaj SDP-ovac! Jel' ovo navija za Covica?
@politika.je A vala, druze Ivane, nisi ni ti bas osvojio glasove hrvatskog zivlja u svojim Grudama. Usao si u Parlament FBiH sa samo 199 glasova.
@politika.je Eto koga komunjare iz SDP dovode u svoje redove. Bivse pripadnike VRS-a, HVO-a, ......pa i ove kamenjarske srbe, kojima ce Zeljko biti predsjednik narednih 7 godina, a poslije Zeljka, opet neki Bosnjak katolik. Nikad vise kamenjarski srbin, nece biti hrvatski clan predsjednistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čovjek je rekao istinu. Lomšić je imao priliku i upropastio je i sam sebe tako proglasio personom non grata u dijelovima BiH gdje večinski žive hrvati.
@Better Man Ne vole ljudi ovde istinu. Samo lupetaju "naš zlatni ljiljan" za onog hoštaplera. Kao: ako nisi za Kimšića onda si za Čovića.. Najgluplji narodi na svijetu. Zato nam je ovako očajno sve. 🙏
Nedopustivo je tolerirati da neki Boban proziva ZLATNOG LJILJANA kako god se taj ljiljan zvao
I šta misli Boban, je li problem što kamenjar glasa za stranku koja baštini UZP i logore ili je problem što je Komšić u ratu branio Sarajevo, pa ga je paradržava herceg-bosna proglasila personom non grata? Autogol SDP-a, samo oni to ne vide.
Mogao si citirati i HDZ-ov moto da Željko Komšić u sebi od hrvatskog ima samo geler, aludirajući na vrijeme kad je herceg-bosna aktivno pomagala četnicima da zauzmu Igman i fizički zatvore i učvrste obruč oko Sarajeva, 4.8.1993-e. Bravo Bobane, samo se sjeti da te nakon ovog niko nije proglasio nepoželjnim ni nakon ovih riječi, ali nemoj se iznenaditi Neletovog tretmana (ignorisanja) na izborima od strane Sarajlija.
Jos par godina i nema vise BiH. HB-u pripajamo Hrvatskoj a vi uzivajte sa srbima ili pravac istambul.
vidi ustase u SDPu
A JEL ISO U BLAJBURG I U LIMBURG ;d
hrvati u hrvatsku srbi u srbiju bosanci nek ostanu
@Bakir_je_kriv A vi sa pelenama na glavi pravac turska i uzivajte.
SDP=HDZ a bosnje glasaju
Željko Komšić ZLATNI LJILJAN!!
Svaki onaj koji na BIH gleda kao na svoju jedinu domovinu je persona non grata tamo gdje su dominantno Hrvati, da skratimo pricu...
"niko ga nigdje ne zove!Nista ga ne pitaju!Zaposlio 23 sacvjetnika koji rade sta?"Persona non grata" svugdje, a ne samo u HRHB!Obicni pjanac i izdajnik-zauvjek ce Komsici nositi to breme!Polaa rodbine ne prica s budalom!
Neko sa prezimenom Boban hoce da prodaje lovavcke ...
I u ovom SDPu se svakakvog ološa nakupilo😁
razumijem da je Komsic persona non-grata jer je glupi seljak koji samo zna o nebitnom patriotizmu i ratu srati ali za Covic,Dodik i Izetbegovic bi trebalo isto vrijediti... Moze neko tim glupim hrvatima ( ali i bosnjacima i srbima) reci da se od patriotizma nemoze zivjeti, to je samo za zaostale budale koji nemaju nista u zivotu.
Jel to stav sdp?