Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je covjek. Ubleha si Vojine, sta je sa minimalnom platom ? Prosipas suplju i ti i tvoje kolege. EU nas preko stele prima jer se boje svoje sigurnosti inace nista niste bolji od predhodnika samo ziva ubleha.
Mijatović je bijeli bubreg
Mijatovic ubleha uhljebio se u federalnu vladu a kaze bori se za drzavu, sto se onda ispali iz RS i dodje ovdje u fotelju
Takodjer da ne pricamo o 1000KM od 1.1. hahahaha evo proslo skoro 3 mjeseca ni govora nema o minimalcu 1000KM koje je Mijatovic na sva zvona obecavao
Nismo isti..mi smo ratovali zato što su nam napali gradove, spalili kuće, ubijali sinove, silovali majke i sestre..nismo isti..ko god kaže da jesmo, treba ga govnjivom motkom potjerati!
Mora da je dobar ovaj Vojin dok su se trolovi ovako okomili na njega.
Vojin je pravi junak - Nedžati Zekrija.
Zekerija
Vojin je odabran i daje svoj mali doprinos shs-četničko-komunističko-četničko-trojkaškoj organizaciji u nastavku projekta negacije, satanizacije i istrebljenja bošnjaka... Državu BiH su davno nezvanično, a nedavno i zvanično predali, kada je rumenige Povelju Kulina bana predao papku u Vatikanu.
Zasto Vojine nisi minostar u RS a ne u FBiH ako vec tako.zustro branis BiH u rsu
vojin najveća prevara! dosta je bilo, niko od nas bošnjaka nije naivniji...
Vojin Mitrovic jeste ubleha ali i Trojanski konjjina koji je nama uvaljen da nas zamajava. On zbuni opoziciju u eresu i sebe kandidova samo da dodik dobije 4tog delegata. Peta kolona.
ne samo da je ubleha nego je dodikov covjek i podvala nama Bosnjacima
Upravu je Sandi, zbog ovakvih ko Vojin mi nemamo ni boracki dodatak,sramota,heroji i diverzanti bez borackog,a oni sto rata vidjeli nisu po 6000km plate i ima ih hiljade takvih.
Vojin ubleha i podvala Bošnjacima
Samo mrtvom tri metra ispod zemlje mozes vjerovati zapamti to bošnjo.
Ja cu samo reci da onaj ko je rodjen pred kraj rata sad ima 30 godina i da je najvise onih tada i kasnije rodjenih sad po Njemackoj, Austriji i Svedskoj zbog ovih kojih jednu te istu pricu vrte 30 godina.
Zaboravio si reći i petokolonaš,jedna od većih podvala Bošnjacima Vojin "patriota"
Klikneš na F i on ti kaze preneraženim glasom - JOS NISI NAPRAVIO ACCOUNT ? OMFG WTF ! Chop chop, off you go,and make it dammit! - i tako ti lijepo napraviš account. Prvo prijatelji primjete da si ga napravio, pa te doda jedan, drugi i na kraju sistemom mutual prijatelja imas cijelu školu, na kraju vecinu sela/manjeg grada u prijateljima. Ako si iz većeg grada, postaje ti teznja da dodas što više ljudi je moguće.