Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj do okončanja pandemije 😭😭😭😭😭😭
Za dvije sedmice ce ukinuti vanredno stanje I sve se vraca na staro..
znači mjesec dana i idemo po starom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta ce sad, hoce li moci prezivjeti mjesec sa samo 4 i po hiljade?
tooo Fadileee
SDA, HDZ SBB DF zatupnici i ne zive od plate ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šiš šiš ✂️🐑🐑✂️✂️✂️
Nije im bilo ni na kraj pameti da sasvim ukinu. Ostavili onu 1KM za sjemena, brzo će proklijati, svakako je vrijeme sjetve. A kako je dobro pođubreno, brzo će opet na hiljadarku.
I sebi neka smanji platu 60% kakva drskost
Sace covic I druzina moc svoje kuce renovirat treba para ljudima neka malo ostavu I onoj gospodi bojani kristo da se nebi ljutila da nema I ona dijo u plijenu 😀
Pa bas su jadni :( pa nije se trebalo njima smanjivati i onako su i "premale platice" :D
Njima treba dati placu najvise 2000KM .. jer oni imaju od 7000 do 15000 KM zavisi od broja komisija, kako koji nivo vlasti, veca primanja.. neki imajubi 5000 KM ali rijetki ... Takodje najveci parazit Drzave BIH odnosno federacije su zupanije oni imaju mbogo administracije a ne sluze nicemu, oni samo stete Gradovima i Opcinama .. taj nivo mora biti manji od MZ ..
Po njihovoj procjeni, pandemija se može okončati već za dvije hefte. Ne daj Bože da su do kraja fiskalne godine to uveli.
Bravo Diplomatic5 (iz čijeg ti pakšua viriš).Bravo gospođo samo ovako bi trebalo da bude uvijek dok god narod ne bude mogao normalno živjeti.Samo ovo su puste želje i vas i nas.
Jednom rijecu sramota, kako ce nam sad huda majka sa 3,5-4 hiljade KM uspjet izac do kraja mjeseca.
vau
Do okončanja pandemije..... Ima da je do 1 maja okončaju !
Sramota!!! A neto plate? Sta je s tim? Bas se suosjecaju sa svojim narodom. Neka ih je sram i stid za vjeke vjekova!!!
Svu ušteđevinu im blokirati i dati im minimalac 400 km, pa nek nam opet potvrde da se od toga može živjeti.
Dabogda haram bio svakom ko od drzave mjesecno dobije,uzme,jami vise od 3 hiljade a da se pritom ne oznoji posteno,a ne zbog krađe..
A plate...