Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je zor guJci…. ima Bosne?
Bakir ne dize zute quzowe sa wc solje kolko' ga je isprepado' kredit mmf-a
Cuj dosli na sjednicu, to ono kao pohvalno... ma debelo bi ja njima svima odbijala kad se ne bi pojavljivali na sjednice.. napustali iste... Mogu li ja da ne dodjem na posao.. da izadjem kad mi je ceif.. aha mogu kako da ne..
vise se i ne krju, dodik bakir i covic poceli otvoreno pljackati narod i drzavu
Realno, vecina u ovoj drzavi je primitivna, korumpirana, sovinisticki nastrojena i uzgojena za ovaj sistem. Ne moze se se protiv toga. Proslo je vrijeme rodoljuba koji su se zrtvovali za interese primitivne vecine. Jednostavno, ona to ne zasluzuje.
Valja pare od MMF-a dobiti kada bi se gu*ice dalo. Obratite paznju na to kako ce glasati poslanici privatne stranke Fahrudina Radoncica koji su samo privjesak SDA iako se Radoncic razmece da prica sve najgore o njima. Koje licemjerstvo i ismijavanje sa inteligencijom bosnjackog naroda.
Zar neko stvarno vjeruje da su akcizni nameti na gorivo zbog puteva? Kada ovo usvoje ostaje za sva vremena. Tako svi placamo sto imamo retardiranu vecinu i ovakvu vlast. Vlast ce uvijek naci nacina da se gradjani pljackaju. Zivot u BiH je kazna.
dakle, ko god potpise bilo kakav sporazum sa MMF-om, taj je direktan neprijatelj ove drzave i svih njenih građana ...
Dali bi oni i guzice za akcize.
Milica je dizala tegove sinoć do iza 00:00, biće belaja...
Snijeg pao na behar na voće, povećanje akciza na naftu, naftne derivate i lož-ulje... Situacija sve više liči na onu narodnu... "Ala volim kad godina izda, sve poskupi, pojeftini pizda!"
zaboravio si napiosati a pojeftini p....
treba para...nek je para dok sam ja na vlasti, poslije mene potop
SNSD je došo s'pjesmom ovde, ha Bosnu treba nečim sye__bat prvi su u safu .. do Bakira
Ma kakvi principi SDA-HDZ-SNSD znaju da ovaj zakon je jedini način da produže sebi lagodan život. Pare od akciza nisu za puteve nego da ne namiri sledećih 6 mjeseci rupa u budžetu. Oni nemaju para za svoj lagodan život zato dižu cijene goriva da dobiju kredit. Ovo je stvarno teror glupe većine nad pametnom manjinom. Večinsko stanovništvo BiH su glupi i zaostali ljudi pa 20 godina ne kontaju iste fore. Jašu ih iz SDA-SDS-HDZ ( sa svim satelitima SBIH, SNSD. ) i njima dobro ?!?!?
Otvorite nam javnu kuhinju za sve nas a da vam damo sve sto zaradimo.
Neko je klanjao istihare i vidio da će doć do povećanja akciza na naftu, al' neću vam reć' ko. :)
Treba bonske ovlasti dati MMF-u umjesto OHR-u. MMF ih postroji i ujedini bolje od ikog.