Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasto je spala SDA cigu Zahirovica jad i bijeda
E cuj Zahiragic izjavio da je cilj postavljanja politickih direktora...hahahahaha mrsh hahahaa, a sta je Sebija Izetbegovic...ona nije iz politike je li Hare? Hahahaha tavno ako bi ikoga prebio bez ikakve griznje savjesti , to je Zahiragic. Kakav debil ofira nase Sarajevo.
Prosetaj malo do Tuzlanskog kantona, pa pogledaj kakav je haos napravila koalicija koju predvodi Trojka iz Sarajeva. Pogledaj imena novoimenovanih direktora, mozda ti stvari budu jasnije kada neko rekne da se postavljaju direktori po politickoj liniji.
U sda su još ostali Zahiragić zvani tele, trezoraš i Seka Aleksić Telka puši Davidoff, cucla državnu sisu, ima za cigare od 6 maraka, a Bgm ni na kilaži ne fali. Dobar sda podmladak, da nam Japan pozavidi.
Nema većeg šljama u državi od Sda krimosa i Zahiragića šljama, Dabogda vam se sjemo zatrlo svima
Sda je budućnost kantona
ispade sada SBB jednini rade...
Uglavnom heroji u bijelom nisu prošli. Bravo za FB vladu
Konaković nije ni s koljena dr Zalihić Ademu. Možete mu uzeti direktorska fotelju a stručnost, obraz i ljudstvo ne možete. Hajmo botovi trojke.
Političar kojem je važniji Twitter i pokazivanje tuđih postupaka, nego dokazivanje i borba za svoja djela... svaka čast narodu kojem je ovakva ličnost uspjela zamutiti oči...
Kad Elena naredi moraju izaći sa sjednice. To nisu zastupnici. To su kmetovi.
Svako samo gleda svoje interese, sve je to u 5 deka, bitno je samo ciji si.
Aferim za : "Nema tu puno naroda, a ni pravde Boga mi, samo politika, kako smo i navikli u Kantonu Sarajevo posljednjih 10 godina pod vodstvom istih ljudi"
Jedan mudri čovjek nazva ovog "gaziju" - vepar.....
Pa ima li trojka vecinu ili ne? Oni sami, bez ijedne druge stranke, trebali bi imati kvorum. Gdje su im ljudi, gdje je vecina? Zar su spali na to da im SBB pravi kvorum? Zar imaju odmetnute poslanike, koji odbijaju doci na sjednicu, i odbijaju glasati kako Konakovic naredi? Gdje su im ljudi, gdje je vecina, gdje je kvorum?
hahhaha... Sebija naredila
tačno je da su se ovako ponašali i ovi iz SDA kad su bili vlast. Ali zar ovi sad nisu trbali biti drugačiji....
Haha SDA pokusava opet prikriti svoj kriminal koji su napravili u zdravstvenim institucijama u KS, i to za vrijeme najvece svjetske epidemije. Nista im sveto nije. Necete jos dugo bagro :)