Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji su to klosari iz sda drazi im je covic i dodik od njihovog naroda... kako vas nije stid majku vam... jesam se ja za ovo borio rodjo :D
ti si se borio samo u video igricama
SDA monstrozna veleizdaja je sada potpuno jasna i najmanje pismenom Bosnjaku. Cetnici su izvadili Aliju Izetbegovica iz zatvora gdje su ga poslali patrioti Republike BH zbog njeogove panislamske skrabotine, po su mu stampali tu skrabotinu u Beogradi i njome mahali kao dokaz o opasnosti Evrope od Islama, pa su mu osnovali SDA stranku uz pomoc UDBE i KOS-A i doveli na vlast da sabotira svaku odbranu Bosne i potpisuje i rukom i nogom sve sto su mu dva UZP-a trazila.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Toliko o njihovoj brizi za ovaj narod.Da imaju pameti i obraza radili bi za narod a ne za svoje interese.
hvala vam sda, da vas nema nebi odselio vani i vidio kako ljudi normalno i dostojanstveno zive bez kriminala i korupcije, bez brige da ce djete kad zavrsi skolu naci poso i jos mnogo toga...a vi crknite u vlastitim govnima kriminalne organizacije sda-hdz
SDA se neće pojaviti na današnjoj sjednici Parlamenta FBiH! Gdje je tu SBB?
Hoce li uzeti dnevnice? SDA...jer norod znode.
Kako ono Bake u Zenici reče SDA je motor razvoja u BiH, a ono samo gleda kako će gdje šta zakočiti, usporiti, opstruirati...Bagra pa hajde...To je kao pokvaren motor od podmornice. Dovukao nas na dno i pokvario se i sad nas sve zajedno valjaju po dnu.
Moze li mi neko reci,ako zna:sta taj Covic ima u gacama pa da Bokir cim ga vidi odmah se saginje i gace svlaci?!?
"SDA se neće pojaviti na današnjoj sjednici Parlamenta FBiH" kao sve poštene p.zde! E, narode sada se svakako uvjerili da SDA više nije uz Bošnjačku demokratsku populaciju. SDA je ovim činom dokazala da je fašizirana - fašistička stranka, ništa manje od HDZ-a, stranka lopova, pljačkaša i najsurovijih tlačitelja naroda, prije svih BOŠNJAKA! Treba li ih ganjati ko zečeve po Federaciji ili šta drugo, ULICA? U svakom slučaju lovostaj na SDA je prestao!
Davno sam digao ruke od te drzave injenih oolitičara
Vazda nešta koči ovaj SDA.
NAJBOLJE DA SE VIŠE I NE POJAVLJUJU.
pi4ke profiterske
znaci, danas nema im plate, jel tako, ja kad iz svog ceifa ne dodjem neopravdano na posao, odbija mi se....
Nemote zaboraviti topli obrok!
@Sotona Nemojte
Neka oni uzmu plate a apsolutno ne moraju doci.Tako je!
Oni bi se j*bali, a da im ne uđe... Heh, ne ide to tako, moji džematlije...
Balijaderosi vi ste ovde niko i nista