Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedna koalicija isplivala iz blata: SBB-SNSD
Ja podrzavam SBB u svim njihovivim nastjanjima da jebu mater mafijaskoj SDA. Pa i SBBn i SNSD su u opoziciji mamlaze...nisu vlast...
Koliko vidim i jedni i drugi nisu vlast....opet se vlast pravila na silu preko SDA i DFa..imamo opet iste 4 godine...dok nam zemlja ne propadne necemo to svhatiti...da se tako drzava ne gradi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
drago mi je za FAHRA...što je pokazao svoje pravo lice svima
He, nova koalicija SNSD+ SBB + Kebo= malo vas je - nedovoljan broj ruku. A istina će brzo na vidjelo, a neki papiri to i potkrepljuju! Svaka čast Šćepi, prava treća noga bošnjaštva.
Moj radončiću(malo slovo jer si u duši mali čovjek): ZBOG OVAKVIH STAVOVA NIKADA NEČEŠ BITI LIDER KOD BOŠNJAKA
i tako oni narednih 4 godine ganjaju ko ce na koju poziciju,ko je napustio sjednicu,i NIKAD ama BAŠ NIKAD nije niko kriv....dok narod lagano savija kićmu,prodje i ovaj dunjaluk pa cemo svi pakovat kofere na onaj svijet,hvala Allahu pa za tamo nema nikakve štele....
kad će početi raditi na poboljšanju ekonomije i standarda života građana koji su ih izabrali ?!? kad će tih 10.000 radnih mjesta
haj sve al kakve ovo metode fahran koristi, sramota
Najgore je kada optužiš nekog iz osvete,ako je neko imao te papire zašto ih nije sam predao a Kebo ako nije bio prisutan ili jaku dokumentaciju koja je neoboriva teško se njemu, jer sve je to onda zbog njegovog izostanak na listi za prošle izbore to je osveta.
Kebo koliko ti je PLACENO? Nadam se da ces uskoro i ti postati EXPERT za BOSNJACKI TERORIZAM, kao i Galijasevic.
Kebo,hebo li ti kosti od svoje mrtve mamare,djubre!Zasto nisi to rekao kad si bio u stranci?Stara fukaro!
opa.radoncic sa dodikom ce da blokira parlament.ako je kriv onda neka odgovara,ali postoje krivicne prijave protiv dodika,postoji podignuta optuznica protiv Keljmendija gdje se pominje Radoncic.koje licemjerstvo
SDA igra na staru nacionalistcku kartu. Cim njih napadas i iznosis istinu o njihovom kriminalu odmah postanes cetnik i izdajnik. Stara fora. Izlizana. Pali na kratko. Ali nema vijeka.
Pa hebem li vam majku kroz majku svima hocete li poceti rjesavat probleme u ovoj drzavi, a prestati se baviti samima sobom!!!
joj fahrinih pizduna :) "13:00 Poslanik SBB-a Mirsad Đonlagić, rekao je da poslanici te stranke nisu podržali prijedlog SNSD-a zato što se taj prijedlog suštinski razlikuje od prijedloga SBB-a. - Mi smo ponudili Parlamentu da zbog osjetljivog trenutka i ozbiljnih pitanja koja su potegnuta, ne želeći da impliciramo nijednog trenutka krivicu gospodina Džaferovića, a želeći da rasteretimo situaciju u Parlamentu, zaključi kako je potrebno da Džaferović podnese ostavku. U znak protesta smo napustili ovu sjednicu što ne znači da već sutra nećemo biti prisutni na sutrašnjoj značajnoj sjednici. Sve što je u interesu BiH, SBB će to uraditi na svaki mogući način - kaže Đonlagić. "
Đonlagiću šta si sve uzurpirao u Tuzli, kako si kao sudija namještao utakmice sjeti se ženske ekipe Univerzitet prije rata! A, tome da ti na Univerzi u Tuzli radi toliko rodbine da tuzlaci pričaju da svima ni imena neznaš!
sve lopov do lopova
Joj nije da nemam nista protiv ovih sbb-a i snsd-a, a i klix je pravi politcki poltron, ne skida ovu vijest kao udarnu satima, sam naslov je huskacki i podmukao. De hljeba vam ne mijesajte se u politiku, dajte nema kakve glupe vijesti tipa kako Eskimi uce svoju djecu da drkaju, jer haman niste svjesni da su vam upravo te vijesti, a ne ove "novinarske" malverzacije, najjaca karta.
Mirsad Kebo - čovjek koji se posr..ao na čast ArmijeBiH i svakog borca koji se borio za svoj dom protiv fašista, koljača i genocidaša. Neka vas je sram i stid. Što se mene tiče kao pripadnika ARBiH vi ste prošlost i nema razlike između vas i jednog genocidaša-koljača.
@ Košava Ja sam se borio da svu koljačku bagru zauvijek smjestimo preko naših granica. Pošten i pitom narod ima mjesta u BiH.