Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bih podrzati stvaove da je potrebno odredjenu problematiku urediti detaljnije i strucnije, ipak mislim da se trebala usvojiti deklaracija uz obavezu da se dopuni podacima koji su bili sporni. Volio bi da mi ovaj "strucnjak" Toni Vukadin koji je znao da ce ova deklaracija biti na dnevnom redu pojasni na koji nacin da im se pomogne i da cujem obzirom da je glasao protiv sta je on analizirao i ponudio kao kontraargument kao nedostatak iste?
Primitivna balkanska sredina
😄😄😄 pa znaju li išta ovi podobnjaci. Dabogda.
Nevade
Mi smo se odlucili da podrzavamo gayeve.
ko sad to nesto toliko bitno za gradjane sarajeva i BIH, propade svijet bez nas ... forto i dino imaju neki razlog sigurno... u snu su dobili dojavu da je Aids proglasen zlocudnim zlocincem ..ehheeh..
Hm, kad si nepismen. Naravno da je Grad Sarajevo pod vlašću Dine i Edina, a ne Skake i sličnih njemu. Čuj, Dine mu krive...
Moraju podhitno jer ne ide ovo bez parade ponosa nikako, pocrkat ce nam braca LGBT od Side ,moraju imati sva prava nije red al nikako
@hrdonja Kakav glup komentar. Nekad je bolje ne napisati nista.
zato sto je sarajevo aids
Ovaj Vukadin nek pročita sam sebi naglas par puta šta je izgovorio, pa nek se malo preispita. Postizanje socijalne jednakosti je, po njemu, isticanje. Kako je jednakost isticanje? "Također, jedan od ciljeva deklaracije je postizanje socijalne jednakosti za homoseksualce i transrodne osobe gdje se grad obavezuje na blisku saradnju sa tim osobama. Smatrao sam da sa tim osobama treba saradjivati kao i sa svim drugim a ne isticati ih kao posebno ranjivu skupinu."
Posljedica : dif
Polako, tek sto je prajd festival uspjesno implementiran u pore naseg drustva. Treba sacekati period inkubacije.
Gdje ima homoseksualaca ima i AIDSa i drugih spolnih bolesti. Na dobrom smo putu da budemo moderni grad sa zarazama
hahahaahahha idi lemaj zenu i dijete mani se ove tematike nije za vas maloq iq-a
@NigdjeNaSvijetu Nidje veze, a u Bosni glavni prenosioci HIV-a heteroseksualci. Zaraze u bosanskom/sarajevskom drustvu ima i previse ionako, gayevi su mila majka kakvo smo bolesno drustvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)